Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música celebra el fi de curs amb un gran concert

16 . Jun, 2010 a les 12:46 | 00:01:09
per otomas a La notícia del dia
1931 reproduccions
L'Escola Municipal de Música (EMMA) ha organitzat per a aquest dissabte 19 de juny la 4ª edició del concert final de curs. La cita és a les 6.30 de la tarda a la sala de la societat. Una hora i mitja de música que sens dubte no deixarà indiferent als que hi assisteixin. Enguany hi ha algunes novetats com l'estrena a l'escenari del conjunt d'iniciació que és el primer any que toquen en grup. Es tracta de nens que fa un any que toquen instruments i estan dirigits pel professor Carles Llorente. Tot i que per Santa Cecília van fer una primera actuació, ara s'estrenen de manera oficial. Anna Vizcarro, cap d'estudis de l'EMMA, ens explicava que "aquest dissabte, a la sala, es durà a terme el concert de final de curs de l'escola de música en el que hi participen la majoria d'alumnes de l'escola, uns 140. En principi tots estan molt motivats i aquest any hem fet una mica de variació dins del que és l'organització del festival perquè volem que tothom hi tingui cabuda. Es tracta de fer una mica de resum del que s'ha fet tot l'any a l'escola, veure el nivell que han assolit els alumnes i el que ens interessa moltíssim és la interacció entre els grups que hi participen".

Més actuacions
També surt a tocar a l'escenari el conjunt de nivell mig per acompanyar a la coral de l'escola i als petits del grup de sensibilització 3. Tots plegats estrenen la peça El cargol mi-fa-sol. I després dins de cada aula s'organitzen grups de música de cambra. Hi toquen conjunts de saxo, flauta, percussió i trompeta entre d'altres instruments. Peces divertides i modernes tot i que des de l'EMMA no volem desvetllar més detalls perquè tot plegat sigui una sorpresa i el públic ho gaudeixi molt més. A més, la coral d'adults també interpreta durant el concert una cançó africana acompanyats pels alumnes de l'aula de percussió.


respostes a "L'Escola de Música celebra el fi de curs amb un..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007