Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut comença el curs amb 355 alumnes

12 . Set, 2014 a les 14:32
per gfigueres a Ajuntament
2914 reproduccions
L'Institut comença el curs amb 355 alumnes
Un curs que comença com a novetat significativa amb el Batxibach, és a dir, la  possibilitat de cursar el batxillerat en francès. Un curs que comença amb un nou grup de primer d'ESO i amb més plantilla.

L'Institut Mare de Déu de la Candelera comença el curs amb 355 alumnes el proper 15 de setembre. Un curs que comença com a novetat significativa amb el Batxibach; és a dir, la  possibilitat de cursar el batxillerat en francès. Un curs que comença amb un nou grup de 4t d'ESO i amb més plantilla. El reforç de professors permetrà al centre poder impartir Biologia, Grec i Tecnologia Industrial que l'any passat no es van poder impartir.
"Pel que fa als alumnes comencem amb una xifra molt similar, això sí amb la novetat  que farem un nou grup de 4t d'ESO. Aquest curs comptarem amb tres alumnes més, en total el centre tindrà una plantilla de quaranta professors i professores", explica Xavier Sànchez, director de l'Institut.
Una altra de les novetats d'enguany la trobem al calendari. I és que el crèdit de síntesi és desplaça a la Setmana blanca, que se situa habitualment una setmana abans de de les Festes Majors de la Candelera.
El dilluns 15 serà dia de  presentacions al llarg de tot el matí començant a les 9.30h els de 1r d'ESO, 10.30h 2on d'ESO, 11.30h 3r d'ESO, 12.30h 4t d'ESO i a la 13.00h Cicle Formatiu i 1r i 2n de Batxillerat. A la tarda es farà una reunió informativa entre l'equip docent i els pares i mares de 1r d'ESO que comencen a l'Institut. Les reunions amb els pares i mares de la resta de cursos del centre tindran lloc el 24 de setembre.
Recordem que a l'Institut Mare de Déu de la Candelera es poden cursar els Batxillerats Científic, Tecnològic, Humanístic i Ciències Socials. A més, es pot cursar el Cicle Formatiu d'Administració.
Sànchez també ha remarcat que el Centre està pendent del projecte Erasmus Plus, que substitueix el Commenius, i que permetrà aquest nou curs que alumnes de l'Institut es desplacin a  Turquia, Eslovènia i França.
Pel que fa a la Lomce, de moment el director del centre s'ha mostrat tranquil ja que "la possible aplicació no serà fins l'any vinent, si s'acaba aplicant", afirma.


respostes a "L'Institut comença el curs amb 355 alumnes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 122
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007