Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

21 . Gen, 2010 a les 15:00
2313 reproduccions
La informació política obre avui el butlletí. En aquesta ocasió amb un extracte de les declaracions més importants que el portaveu del govern Montagut va fer al programa Parlem-ne defensant el pressupost. Al programa també va intervenir la regidora de Festes Teresa Callau que va parlar sobre com sLa informació política obre avui el butlletí. En aquesta ocasió amb un extracte de les declaracions més importants que el portaveu del govern Montagut va fer al programa Parlem-ne defensant el pressupost. Al programa també va intervenir la regidora de Festes Teresa Callau que va parlar sobre com s'han distribuït les despeses de La Candelera en temps de crisi. Seguim amb la informació sobre com va anar l'assemblea antinuclear de Móra d'Ebre en la que va intervenir l'alcalde de l'Ametlla, Andreu Martí, per reiterar la negativa a la instal•lació d'un cementiri nuclear al territori. I la informació comarcal obre precisament amb més informacions sobre aquest cementiri i segueix amb més notícies sobre l'incendi d'Horta. han distribuït les despeses de La Candelera en temps de crisi. Seguim amb la informació sobre com va anar l'assemblea antinuclear de Móra d'Ebre en la que va intervenir l'alcalde de l'Ametlla, Andreu Martí, per reiterar la negativa a la instal•lació d'un cementiri nuclear al territori. I la informació comarcal obre precisament amb més informacions sobre aquest cementiri i segueix amb més notícies sobre l'incendi d'Horta.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007