Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut Candelera comença el curs amb una línia menys de Batxillerat, i incorporant l'Aula Oberta a 3r d'ESO

14 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
839 reproduccions
Després de les reunions de presentació dels cursos celebrades ahir, aquest dijous s'han encetat les classes a l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar, amb 360 alumnes i 43 professors, dos més que el curs passat.

Enguany, l'Institut afronta el curs amb tres línies de 1r, 3r i 4t d'ESO, i quatre línies de 2n d'ESO. I pel que fa al batxillerat, tindrà una línia per cadascun dels dos cursos de batxillerat, després de la pèrdua de la segona línia a 1r de batxillerat. 

Tot i així, segons Javier Sánchez, director de l'Institut Candelera, les línies seran desdoblades igualment en l'àmbit intern amb recursos propis, separant el de ciències i tecnològic, del d'humanitats i ciències socials. 

«Tot i que és un sol grup i per no tenir 35 alumnes a l'aula, el centre, de manera autònoma, ha fet dos grups, com sempre, el de ciències i tecnològic i l'altre el d'humanitats i ciències social, un grup de 2n de batxillerat i després els cicles formatius. Hem mantingut els dos grups a 1r de batxillerat» ha explicat Sánchez.

De l'inici del curs, també destaca la decisió de la Coordinació de Pedagogia d'ampliar l'aula oberta a 3r d'ESO, per donar sortida als problemes d'aprenentatge d'alguns alumnes i dels que volen fer cicles formatius. Fins ara aquesta aula només s'habilitava a 4t d'ESO.

D'altra banda, també és novetat la posada en marxa d'un projecte de mobilitat Erasmus per a professors a instituts de França per aprendre metodologies de les seves matèries en francès. El projecte es finança a través d'una subvenció de 7.000 € rebuda a finals del curs passat i el pròxim 21 de setembre, dos professors de l'Institut ja marxaran cap a França durant una setmana.

Un altre dels projectes té a veure amb l'anomenat Escoles Verdes, que treballarà la conservació de medis marins en col·laboració amb un institut de la localitat de Candelaria a Tenerife.


respostes a "L'Institut Candelera comença el curs amb una lí..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 218,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007