Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut Mare de Déu de la Candelera oferirà la possibilitat de cursar el Batxillerat en francès el proper curs

16 . Mai, 2014 a les 12:50
per gfigueres a La notícia del dia
3185 reproduccions
L'Institut Mare de Déu de la Candelera a partir del curs vinent podrà oferir la doble titulació del Batxillerat. És a dir, els alumnes que ho desitgin podran cursar qualsevol dels Batxillerats que es poden fer al centre calero en francès. Així, els alumnes  podran accedir a estudis universitaris a França sense la necessitat de fer una prova específica. "En un món globalitzat com en el que vivim és una bona oportunitat comptar amb aquesta possibilitat formativa", subratlla Xavier Sànchez, director de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.
Aquesta doble titulació l'ha atorgat el Departament d'Ensenyament de la Generalitat després que fa tres anys el Ministeri d'Educació espanyol i el francès arribessin a un acord. D'aquesta manera, l'Institut Mare de Déu de la Candelera es converteix en el primer centre de les Terres de l'Ebre que la pot oferir. I és que, segons Sànchez, des del Departament d'Ensenyament s'ha valorat la tradició del centre d'oferir l'ensenyament de la llengua francesa i la implicació en projectes educatius europeus.


respostes a "L'Institut Mare de Déu de la Candelera oferirà ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 85
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007