Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

14 . Des, 2009 a les 13:19
2304 reproduccions
El primer butlletí d'aquesta setmana, absolutament passat pel fred, surt amb la notícia de la visita que el president de la Diputació, Josep Poblet, va fer a la confraria de pescadors divendres per reunir-se amb els diferents sectors de la pesca de l'Ametlla de Mar. Seguirem a La Cala per parlar de l'elecció de les pubilles grans i infantils que va tenir lloc aquest cap de setmana. I, com no podia ser d'una altra manera, parlarem del fred que ens ha vingut de cop, tot i que és la norma durant aquest temps previ al Nadal. Igualment el temps serà el protagonista de la informació comarcal. Un cop repassada aquesta informació tornarem a La Cala, per parlar-vos dels esports. En concret de la victòria del primer equip i de la contribució calera a la marató de TV3 amb la caminada popular.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 748,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 232
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007