Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inici de curs

15 . Set, 2014 a les 11:27
per otomas a Ajuntament
2536 reproduccions
El nou curs als centres educatius de l'Ametlla de Mar començà amb total normalitat aquest passat dilluns 15 de setembre. Pel que fa a l'Escola prop de 660 alumnes han encetat avui el curs 2014-15. "Els curs ha començat  amb total normalitat i amb un nombre creixent d'alumnes. Afortunadament, s'ha confirmat també l'augment de professors. S'ha incrementat la plantilla amb una mestra més d'educació especial i mitja vacant per  a l'aula d'acollida", va explicar  Fàtima Garcia, Directora de l'Escola.
Entre les novetats destacades  d'aquest curs acadèmic hi ha l'USEE (unitat de suport per l'educació especial) on s'ha ampliat la dotació de l'aula d'acollida. Es torna a introduir el francès com a segona llengua estrangera. Com a novetat destacada també s'ha previst la reorganització de grups quan acaben cicle inicial; els alumnes ja porten cinc cursos junts i l'equip docent creu que és el moment idoni per tornar a reorganitzar-los, mirant de fer grups heterogenis.
Aquest curs també ve marcat per la implantació de la LOMCE a 1r, 3r i 5è de Primària,  Seguint les pautes que marca el Departament per a la distribució de les hores de les diferents àrees, entre elles la de matemàtiques que passa a quatre hores setmanals i el coneixement del medi que es divideix en social i natural, a més d'altres mesures.
A l'Institut enguany comencen 355 alumnes i, així, dilluns 15,  es va donar  la benvinguda especial, com és habitual, als alumnes de 1er d'ESO.  De fet, el mateix dilluns a la tarda va haver la reunió amb els pares i mares dels alumnes de primer d'ESO i el professorat. Les reunions amb els pares i mares de la resta de cursos del centre tindran lloc el 24 de setembre. El dia 15 va ser la primera presa de contacte dels alumnes amb el professorat, nous horaris i llibres. Però no va ser fins dimarts 16 de setembre que va començar classe.
"Avui tot ha transcorregut amb normalitat, s'ha informat als alumnes i dimarts ja serà dia de classe. Aquest any destacar que tenim un grup més de 4at d'ESO i que hem reforçat la plantilla de professorat arribant a la quarantena de professors", subratllava Xavier Sànchez, el Director de l'Institut.
Des de la Llar d'Infants Xerinola, la Directora Cristina Montull fa una valoració positiva d'aquest inici de curs. "Cal tenir en compte que és moment de nervis per pares i mares, i alumnes que han d'adaptar-se de nou. Però després poc a poc tot va agafant normalitat tal com van passant els dies", explica Montull.
La Llar d'Infants Xerinola obrirà les seves portes el proper dilluns 15 de setembre. El centre iniciarà el curs 2014-15 amb una seixantena d'alumnes.  


respostes a "Inici de curs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007