Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes que han començat el Batxibac van realitzar una estada d'immersió lingüística a Niça

23 . Set, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1591 reproduccions
La desena d'alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera que aquest curs han iniciat 1r de Batxillerat amb la modalitat del batxillerat en francès (Batxibac), van realitzar una estada d'immersió lingüística del 4 al 10 de setembre d'aquest mes a Niça, just abans d'iniciar-se el curs escolar. Els alumnes van conviure amb famílies de la ciutat francesa, i van treballar especialment l'expressió oral.

El director de l'Institut, Javier Sánchez, explica que «des que vam començar el Batxibac, el plantejament va ser que els alumnes fessin una setmana d'immersió lingüística a França abans de començar el curs». Sánchez remarca que «és una bona oportunitat per tenir contacte amb la llengua, la cultura i els costums». Aquesta serà la tercera promoció del batxillerat en francès de l'institut de l'Ametlla de Mar.respostes a "Els alumnes que han començat el Batxibac van re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 155
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007