Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Institut enceta un curs sense novetats significatives

06 . Set, 2013 a les 13:04
per otomas a La notícia del dia
2381 reproduccions
Des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera s'estan ultimant els detalls per l'inici de curs que tindrà lloc el 16 de setembre. Tot i que el divendres 13 hi haurà les presentacions. En concret, a dos quarts de deu serà el torn de 1er i 2on d'ESO, a les deu, de 3er i 4at d'ESO, i mitja hora després, a dos quarts d'onze els Batxillerats i cicle formatiu. D'aquesta manera, els alumnes començaran curs coneixent tutors i horaris. Recordar també, que dilluns 9 de setembre, a les quatre de la tarda, hi haurà la reunió dels tutors amb els alumnes de 1er d'ESO. A la resta de cursos els tutors realitzaran les reunions cap a finals de setembre.
Enguany continua l'horari compactat de 08:30 a 15:00 de la tarda. Un  horari que segons la valoració del equip docent del claustre, referent als resultats acadèmics del darrer curs, ha aportat fins a un 15% més d'aprovats que en anys anteriors.
Pel que fa al nombre d'alumnes l'Institut de l'Ametlla enguany arribarà a prop de 370 alumnes, per tant una xifra similar a l'any passat. Referent al professorat aquest curs 2013-14 comptarà amb un professor menys. Així, segons Xavier Sànchez, director del centre, s'ha perdut una línia de 3è d'ESO, i per tant, hi haurà dos grups de trenta alumnes cada un. Una ràtio de totes maneres que entra dins de la mitjana dels centres de secundària de Catalunya. Encara que en les assignatures com Matemàtiques, Anglès, Castellà, Català i Socials es mantindrà al divisió de tres grups.
Per tant, hi haurà tres grups de primer d'ESO, tres de segon, dos de tercer d'ESO, tres de quart, dos de primer de BAT, un de segon de BAT, i dos grups de cicle formatiu.
"Pel que fa al projecte educatiu la novetat enguany és que no hi ha novetats tot i que ens mantenim alerta de l'aplicació de la Llei Wert. Per tant, malgrat això podem dir que aquest curs per primera vegada amb molt de temps no incorporarà reformes significatives", subratllà Xavier Sànchez, Director de l'Institut.
Finalment, Sànchez fa un balanç positiu de la celebració del 25è aniversari de l'Institut aquest darrer curs que ha suposat tot un seguit d'activitats commemoratives i emotives al llarg de l'any.respostes a "L'Institut enceta un curs sense novetats signif..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007