Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Racó dels Joves

03 . Set, 2013 a les 13:15
per otomas a La notícia del dia
1845 reproduccions
L'entitat destinada als joves d'entre 12 i 16 anys, el Racó dels Joves es reactiva. I és que després de la seva creació fa tres anys, per iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i un grup de mares de la localitat, aquest projecte havia perdut dinamisme. S'havia arribat a aquest punt per diversos motius. Però el que va pesar més van ser els motius econòmic per culpa dels quals es va haver de deixar de comptar amb la monitora que dinamitzava el Racó i que tenia un estret vincle amb els joves. Ara, gràcies a una subvenció que ha rebut la Regidoria de Joventut aquest projecte torna a agafar força. "Afortunadament, hem rebut una subvenció que ens ajudarà a tirar endavant amb el Racó dels Joves. Des de la Regidoria de Joventut, la regidora Eva del Amo està molt compromesa amb aquest projecte tant necessari per als joves, d'aquesta franja d'edat al municipi", va remarcar la tècnica de la Regidoria de Joventut, Francina Gamundi.
De fet, ja hi ha prevista una sortida amb caiac de la platja de l'Alguer a Sant Jordi, el 15 de setembre, a dos quarts de 10 del matí. El recorregut tindrà una durada de tres hores, i el preu és de 15 euros pels membres del Racó dels Joves, i 20 euros per a la resta de participants. En aquesta activitat, prevista per un mínim de 10 persones, col·labora Natur Bike la Cala. Els interessats es poden apuntar a través de la tècnica de Joventut a les oficines del segon pis de l'Ajuntament.
D'altra banda, des de la Regidoria de Joventut s'enviarà una carta als joves del municipi d'entre 12 i 16 anys per tal que estiguin assabentats de les condicions per formar part d'aquesta entitat i de la reunió que tindrà lloc properament. A més, la tècnica de Joventut també ha remarcat que per qualsevol dubte es poden dirigir a les oficines al segon pis de la Casa de la Vila on se'ls informarà. A més, ha reiterat que la importància de les xarxes socials per tal de coordinar el grup i mantenir-lo informa't.respostes a "Racó dels Joves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 648,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007