Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'institut obre matriculacions amb el Batxibach per segon any

02 . Jul, 2015 a les 14:53
per otomas a La notícia del dia
849 reproduccions
L'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar actualment es troba immers en el procés de matriculació. De fet, de l'1 al 8 de juliol es duen a terme les matriculacions de batxillerats i també del cicle formatiu de gestió administrativa. Des de la direcció del centre, Xavier Sánchez, recorda  que en el cas del cicle formatiu es pot fer per mòduls, tal com s'ha fet els darrers anys.
Recordem que l'institut de l'Ametlla de Mar és pioner a les Terres de l'Ebre en la implantació del Batxibach. L'any vinent s'incorpora el centre Cristòfor Despuig de Tortosa. De fet, si l'any passat hi havia 5 alumnes, enguany n'hi haurà 8. De fet, en el marc del Batxibach es durà a terme un intercanvi d'alumnes al Quebec.
" Des de fa tres anys la Generalitat té aquest acord amb Quebec per poder realitzar intercanvis d'estudiants. Creiem que és molt enriquidor i cal subratllat , a més, que el centre de l'Ametlla de Mar és un dels pocs que ha aconseguit que els seus alumnes puguin fer-ho. En el cas de l'Ametlla Felicitem a la Mireia Brull Tomàs que podrà experimentar-ho", explica el director Xavier Sánchez, director de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.
Cal tenir en compte que abans, el 13 de setembre vindrà l'alumna del Quebec a l'Institut de l'Ametlla de Mar. I del 15 de setembre a 22 es tornarà la visita de les alumnes d'intercanvi a Nantes. Un iniciativa també pionera, l'intercanvi d'alumnes entre centres Batxibach, a la qual es van sumant la resta de centres, segons Sánchez.


respostes a "L'institut obre matriculacions amb el Batxibach..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 406,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007