Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Inici curs de la LLar d'Infants

04 . Set, 2013 a les 13:32
per otomas a La notícia del dia
2033 reproduccions
Els petits caleros comencen el curs 2013-14 a la Llar d'Infants Xerinola el 12 de setembre. Tot i que durant l'estiu el centre no ha tancat portes oferint el servei a pares i mares a través dels tallers.
Aquest curs s'enceta amb menys alumnes que l'any passat; en concret hi ha 77 alumnes matriculats, 17 menys que el curs passat. A causa d'aquesta reducció d'alumnes hi ha hagut una reestructuració en les aules. Així, enguany hi ha dues aules de P-1, i no tres com l'any passat. Per tant, aquestes dues aules es concentraran al primer pis on hi ha un pati adaptat per als més petits. Pel que fa a les tres aules de P-2 encara hi ha places. Els lactants comptaran amb una aula amb 8 alumnes, amb previsió de que puguin entrar nous alumnes. I és que  a partir dels quatre mesos ja poden assistir al centre fins als 3 anys.
Els horaris de la Llar són els mateixos. De vuit del matí a una de la tarda, amb la franja opcional de menjador. Després per la tarda l'horari és de tres a sis.
"Recordem als pares i mares, que si tenen qualsevol dubte només s'han de posar en contacte amb el centre i els atendrem. Esperem que l'inici de curs vagi tot bé, estem treballant perquè així sigui, i que els nens i nenes s'adaptin el més aviat possible", explica la coordinadora de la Llar d'Infants Xerinola, Montse Buixalleu.
Una de les novetats d'aquest curs és que canvien el nom de les aules i es treballarà a partir del centre d'interès de cada aula. Un concepte que es desvetllarà a la reunió que hi haurà amb els pares i mares aquest divendres 6 de setembre. Per grups els pares i mares de P-2 tenen la reunió a dos quarts de deu, els de P-1 a dos quarts d'onze, i els lactants a dos quarts de dotze. A més, des del centre es recomana portar el material el mateix dia de la reunió.


respostes a "Inici curs de la LLar d'Infants"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 762,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007