Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'IES Mare de Déu de la Candelera augmenta el número d'alumnes

18 . Set, 2009 a les 10:00
4431 reproduccions
Aquest curs 2009-10 hi ha al centre un grup més de 1er d'ESO, havent-hi 30 alumnes més, dos nous professors i fent així que es torni a plantejar com encabir tothom perquè el curs es desenvolupi satisfactòriament.

Si dilluns 14 van començar el curs escolar els alumnes d'educació infantil i primària i els de la llar d'Infants, dimarts 15 de setembre va ser el torn dels alumnes de l'IES Mare de Déu de la Candelera. Aquest primer dia va servir perquè alumnes i professors tinguessin un primer intercanvi d'impressions mitjançant diferents reunions que els posen al dia sobre horaris, matèries, llibres i, en general, sobre el desenvolupament del curs. Xavier Sánchez, director de l'institut, ens parlava sobre aquests primers dies. Aquesta primera setmana serveix per comprovar que tot estigui en el seu lloc, que els horaris estiguin ben quadrats, que tots els alumnes tinguin el seu professor en totes les hores lectives, que tinguin tots els llibres que els hi cal, que les assignatures optatives siguin les correctes. Posar a punt el curs i pal·liar les errades que pugui haver-hi. A la setmana següent, l'activitat ja és completa i normal.

De 300 a 330

La principal novetat és que el número d'alumnes ha passat de 300 a 330, havent-hi ara tres grups de primer d'ESO. Això també ha fet que augmenti el professorat, ara ja són 45 els educadors, i que l'espai sigui una mica més estret. Per tant, a curt termini, el més desitjable seria que es fes enguany, l'institut espera que el departament d'Educació s'hi posi amb l'ampliació de les aules.Una altra novetat del curs 2009-10 és que l'antic batxillerat desapareix. La principal novetat del nou, que sorgeix de la Llei Orgànica d'Educació (LOE), és que dona més llibertat als alumnes perquè els mateixos decideixen l'itinerari d'assignatures. I una altra cosa que ja no es fa al centre és el cicle formatiu de manteniment de vaixells que es trasllada a l'escola de capacitació nautico-pesquera de l'Ametlla de Mar.

Objectius i pandèmies

Dels objectius d'enguany, un és previsible: intentar que els alumnes que deixin el centre tinguin molt bons resultats, com a mínim que es mantingui l'excel·lent nivell de l'any passat, i d'altra banda, organitzar la trobada Com sona l'ESO al maig que reuneix més de 1000 alumnes de 30 instituts del País Valencià, Mallorca i Catalunya al voltant de la música. Tanmateix, pel que fa al tema més parlat d'aquest últims dies, i en el començament del curs i la tardor, la grip A, Xavier Sánchez, aconsella a alumnes i professors que segueixen les mesures d'higiene que s'estan recomanant a tot arreu per evitar que s'encomani.


respostes a "L'IES Mare de Déu de la Candelera augmenta el n..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007