Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

19 . Oct, 2010 a les 12:19
2034 reproduccions
Al nostre informatiu corresponent a 19 d'octubre, parlem de l'11è concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre que com cada any organitzen el Patronat Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar i la Regidoria de Turisme de Deltebre. La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona afeccionada o professional de la fotografia que hagi descobert un racó meravellós a les nostres terres.
A comarques, Josep Poblet de CiU reitera l'oposició del partit a la ubicació a Ascó del magatzem de residus nuclears. També CiU denuncia que el govern espanyol no té 'cap intenció' de fer l'A-7 en el tram que afecta les Terres de l'Ebre i que el partit 'intentarà' aplicar el que els veïns del Pinell de Brai han demanat tot dient que ha pres nota del resultat de la consulta popular sobre la instal·lació d'un abocador. D'latra banda, la ministra espanyola d'Igualtat, Bibiana Aído condemna el crim de Tarragona i assegura que el ministeri d'Igualtat seguirà treballant 'amb esforç'. Recordem que amb la de Tarragona, ja són 57 són les dones assassinades per violència masclista a l'Estat aquest any. Als esports, per últim, les categories juvenil i cadet es troben en segona posició de la seva classificació, el que els posiciona de manera excel·lent en aquesta primera volta de la lliga.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007