Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Wimax a 3Cales

22 . Feb, 2013 a les 13:10
per otomas a La notícia del dia
2223 reproduccions
La torre de telecomunicacions de la Cala Fibra a la urbanització 3 Cales començarà a oferir el servei wimax al mes de març. Al llarg del mes de febrer s'ha realitzat el muntatge de la torre en diverses fases. Ara que ja està finalitzat cal fer l'enllaç i de cara el mes vinent des de la Cala Fibra es preveu començar la campanya comerciar i les altes als clients. Aquesta torre de telecomunicacions oferirà Internet a la zona de 3 Cales i Sant Jordi amb diversitat de preus adaptades a les necessitats dels usuaris. Recordem que des de meitat de gener, la Cala Fibra, a través de la torre de telecomunicacions del camp de futbol ofereix el servei d'Internet als veïns de Roques Daurades i disseminats d'aquests sector municipal.
"Ja estàvem donant servei a la zona de Roques Daurades i disseminats; i a la urbanització 3 Cales vàrem detectar que la senyal arribava molt fluixa. Per aquest motiu s'ha muntat aquesta torre que permet oferir el servei d'Internet a través de WIMAX amb garanties, tant a 3Cales com a la urbanització Sant Jordi", remarca Víctor Borràs des de la Cala Fibra:
Pel que fa a tarifes, s'ofereix la Single Internet amb velocitat: 8/1 Mbps (8 Mbps de baixada i 1 Mbps de pujada) per 35,90 euros. També s'ofereix la tarifa Duo,  Internet telefonia per 41,90 euros. També hi ha la possibilitat de contractar Internet professional per empreses per 49,90 euros, amb 20 megues de baixada i 2 de pujada. A més, cal afegir la tarifa de manteniment destinada a clients que visquin a l'Ametlla de Mar durant uns mesos i que vulguin evitar donar de baixa i alta el servei posteriorment. En aquest cas es pot contractar la tarifa de manteniment per vora uns cinc euros.respostes a "Wimax a 3Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 2811
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007