Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dos comercials de la Cala fibra apropen els avantatges de la fibra òptica casa per casa

19 . Jul, 2012 a les 14:24 | 00:03:40
per gfigueres a La notícia del dia
2351 reproduccions
Des de la Cala Fibra, empresa encarregada del desplegament de la fibra òptica  a l'Ametlla de Mar, s'ha posat en marxa una campanya informativa casa per casa de les avantatges de la fibra. I és que, des de la primera setmana de juliol, dos comercials són les encarregades d'explicar l'augment de velocitat de navegació per Internet i la simetria de càrrega i descàrrega a la xarxa que suposa la fibra. Un altre gran avantatge és la baixa latència, és a dir la rapidesa de resposta del servidor quan es navega per Internet. A més, la fibra òptica ofereix telèfon, Internet i televisió, en un mateix servei. I és que, a les zones on ha arribat el cablejat, només cal donar-se d'alta del servei de fibra òptica i els instal·ladors connecten un aparell anomenat Optical Network Termination (ONT) que ofereix la possibilitat de tenir aquests tres serveis en un. En cas que es vulgui tenir Internet en més d'un ordenador cal adquirir un router per 29,90 euros.
Actualment, la primera fase de cablejat ja està pràcticament acabada. Per tant, les llars entre el carrer Sant Joan i l'Avinguda Hispano-Italiana, i el barranc de Pixa-Vaques, ja poden donar-se d'alta a la fibra òptica. L'alta és gratuïta durant els primers sis mesos de l'entrada en funcionament del servei de fibra a la zona.  De fet, la Cala Fibra ja compta amb els primers clients particulars i professionals.

"Actualment ja està casi la primera fase cablejat i ara es pot veure pel carrer els operaris que ja estan fusionant les caixes. La gent que ho desitgi podrà sol·licitar el servei i l'operari li farà la instal·lació gratuïta al seu domicili", explica Víctor Borràs, Responsable Tècnic Local de la Cala Fibra.

La segona fase del desplegament, que s'iniciarà en breu, comprèn des del carrer Sant Joan fins a la façana marítima. I és que el desplegament global es preveu que es finalitzi al voltant del mes de novembre.
Pel que fa al servei de televisió que ofereix la fibra destacar que, a part dels canals inclosos a la TDT, també és pot gaudir d'altres canals autonòmics, estrangers i especialitzats en cinema, dibuixos i documentals. A més, hi haurà accés al canal local de la Calartv.

Pel que fa a les tarifes, es pot contractar els serveis per separat, amb la tarifa single: telèfon (19,90 euros mensuals), Internet, amb velocitat de 20 megues de càrrega i descàrrega (35,90 euros) i televisió (17,90 euros). També existeix la tarifa duo que combina serveis: telèfon+Internet (41,90 euros), Internet+televisió (41,90 euros) i televisió+telèfon (35,90 euros). D'altra banda, també hi ha la tarifa triple play televisió+telèfon+Internet (47,90 euros). Tots els preus són amb l'IVA inclòs.
Des de la Cala fibra es pot contractar el servei només pel cap de setmana. Internet per 19,90 euros al mes i el pack d'Internet+Televisió+Telèfon per 24,90 euros. A més hi ha la possibilitat d'ampliació del servei a les mensualitats d'estiu.

També hi ha la tarifa per a professionals amb Internet, amb 50 megues de càrrega i descàrrega, per 49,90 euros. La Cala fibra també ofereix als professionals Internet+telefonia amb centraleta IP virtual per 64,90 euros mensuals.
Un dels serveis addicionals és la Cala Back-up que serveix per realitzar còpies de seguretat de l'ordenador per només 5 euros al mes.

Tots els interessats en gaudir d'aquesta nova tecnològia només cal trucar al 877 916 000. A través del correu electrònic a info@lacalafibra.com o es pot passar informar-se per les oficines de al Cala Fibra al segon pis de l'Ajuntament.


respostes a "Dos comercials de la Cala fibra apropen els ava..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 29
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007