Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Velocitat de 100 megues a l'Ametlla de Mar

18 . Oct, 2013 a les 10:52
per gfigueres a La notícia del dia
2324 reproduccions
La Cala Fibra augmentarà, paulatinament, la velocitat per poder oferir el servei de 100 megues  a principis de l'any vinent als clients del nucli urbà.

La Cala Fibra oferirà a principis d'any la possibilitat de poder tenir 100 megues de càrrega i descàrrega al nucli urbà de l'Ametlla de Mar. De fet, hi ha usuaris que actualment ja compten amb 50 megues. Per tant, un pas tecnològic enorme que convertirà a la Cala en un dels municipis pioners a les Terres de l'Ebre i de Catalunya en oferir aquest servei. La Cala Fibra oferirà aquesta possibilitat gràcies a un conveni entre l'empresa, l'Ajuntament  i el CTTI (Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat). Per tant, des de l'empresa el pas imminent ara és connectar un troncal de fibra òptica  a l'Ametlla, i complementar els enllaços que permetin augmentar la velocitat paulatinament als 100 megues. Una velocitat que es podrà contractar als mateixos preus actuals.
"Quan parlem de 100 megues ja es tracta d'una velocitat molt alta. Una velocitat  que pot significar un atractiu importantíssim perquè empreses escullin l'Ametlla de Mar com la seva seu. A part, evidentment, de millorar amb escreix la velocitat de navegació dels usuaris particulars al municipi", subratlla Albert Medrano, regidor de Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
I és que, la Cala Fibra està treballant per oferir un servei específic per empreses  a través del qual podran gaudir, fins i tot, de més velocitat. A més, un altre servei destinat al món empresarial, és el d'emmagatzemament  a través d'un núvol.
Finalment, a principis del 2014 la Cala Fibra preveu l'ampliació de fibra a Ribes Altes 1a i 2a fase.


respostes a "Velocitat de 100 megues a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 762,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 174
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007