Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cursos de Tardor

18 . Set, 2014 a les 14:05
per otomas a Ajuntament
2814 reproduccions
A partir del dilluns vinent, 22 de setembre, s'obriran les inscripcions a la nova graella de cursos de tardor impulsats des de la Regidoria de Treball i Formació que ofereix el Telecentre. Entre les novetats  hi trobem el curs de premonitor de lleure, un curs de 20 hores destinat a joves. També hi haurà la possibilitat a partir de l'octubre d'apuntar-se al curs de preparació per l'ACTIC Bàsic. Un curs que permetrà acreditar les capacitats bàsiques en noves tecnologies.  En cas que s'estigui a l'atur aquest curs està subvencionat. No mancaran tampoc cursos que són ja clàssics de l'oferta formativa del Telecentre com per exemple el de fotografia, el de manipulador d'aliments, o d'eines i canals de recerca de feina.
"A través de l'Escola d'Esplai, es farà el curs de 20 hores per a joves d'entre 16 i 18 anys, aquestes hores es reparteixen a través del  taller de plàstica, taller de contes, taller de cançons i danses, de jocs i d'esports. Per tant, diferents blocs. Tenen un contingut formatiu que els servirà per reforçar les activitats de lleure. I d'altra banda, una novetat destacada és l'ACTIC Bàsic, és a dir, l'acreditació de les competències bàsiques digitals", explica Viqui Martí, des del Telecentre.
D'altra banda, hi haurà diversos cursos destinats als jubilats com internet avançat, vendes a través de la xarxa, informàtica inicial, i correu electrònic i xarxes socials.
Un altre bloc formatiu rellevant és el destinat a  les llengües. Així a partir de l'octubre es podrà fer anglès inicial, i també anglès avançat. També, un any més hi haurà espai per al rus. A més, un any més hi haurà català per a nouvinguts, subvencionat, i es recupera l'espanyol per a estrangers.
Finalment, recordar que  partir del més d'octubre al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) tindrà lloc una nova edició del taller "Fes el teu cap de nano".
"Estem obertes a les propostes, suggeriments formatius. Per tant, nosaltres intentem elaborar una graella de cursos amb diversitat d'opcions però volem que la gent es mulli i ens aporti les seves propostes", remarca Mari Carme Martí, Regidora de Formació.
Per més  informació només cal informar-se al Telecentre al C/Pau Casals, 74BXS. El telèfon és el 977 45 72 69 i 977 49 34 79, per correu electrònic telecentre@ametllamar.cat.


respostes a "Cursos de Tardor"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007