Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les operadores d'Internet milloren la cobertura a les urbanitzacions caleres

17 . Mai, 2017 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1244 reproduccions
Les urbanitzacions de l'Ametlla de Mar multipliquen la seva població durant els mesos de juliol i agost, amb l'arribada de milers de turistes que s'allotgen en xalets i apartaments. Davant la demanda dels visitants, cada cop més aquests habitatges disposen de connexió d'Internet, la majoria a través de sistemes Wimax.

És per aquest motiu, que les operadores estan treballant en millorar les seves infraestructures i guanyar en qualitat de servei, tant en l'època amb major nombre de clients com la resta de l'any. Així, les diferents empreses que presten servei al municipi, estan actualitzant els seus equipaments amb una nova tecnologia.

Una de les operadores locals, La Cala Fibra, ha aconseguit augmentar la velocitat en la seva xarxa 'wireless' passant de 8 a més de 20 Mbps i sense límit en l'amplada de banda. A més, ha instal·lat un nou repetidor a la urbanització Calafat, que dona servei a totes les urbanitzacions.

«L'amplada de banda, és a dir, l'espai que es disposa per la connexió a Internet és limitat, perquè les freqüències són les que hi ha disponibles. Però amb una nova tecnologia al mercat, hem canviat totes les antenes emissores per poder oferir més velocitat als nostres clients», comenta el responsable tècnic, Víctor Borràs.

I és que un dels reptes, a banda de la multiplicació de clients durant l'estiu, és oferir una alta velocitat de navegació, donat que actualment s'utilitzen serveis de televisió per streaming o de descàrregues de continguts d'alta qualitat, que demanen d'una connexió ràpida.


respostes a "Les operadores d'Internet milloren la cobertura..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 296,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007