Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Wimax a Roques Daurades

18 . Gen, 2013 a les 12:29
per otomas a La notícia del dia
2076 reproduccions
A partir de la setmana vinent, la Cala Fibra, a través del sistema wimax oferirà el servei d'Internet als veïns de Roques Daurades i disseminats d'aquests sector municipal que ho desitgin. I és que després de realitzar les proves de cobertura pertinents, la torre emissora instal·lada al camp de futbol començarà a oferir el servei amb garanties.

Pel que fa a tarifes, s'oferirà la Single Internet amb velocitat: 8/1 Mbps (8 Mbps de baixada i 1 Mbps de pujada) per 35,90 euros. També s'oferirà la tarifa Duo,  Internet telefonia per 41,90 euros. També hi ha la possibilitat de contractar Internet professional per empreses per 49,90 euros, amb 20 megues de baixada i 2 de pujada.

Víctor Borràs des de la Cala Fibra explica que "ja està tot a punt perquè es pugui emetre des de la torre del camp de futbol. Per tant, de cara a la setmana vinent encetarem la campanya comercial per tal d'anar donant altes. Així, s'enviarà una carta als disseminats i s'anirà informant porta a porta als veïns de Roques Daurades. Tothom que vulgui més informació pot passar per les oficines de la Cala Fibra, de l'Ajuntament, o trucar al 877 916  000. També pot enviar un email a info@lacalafibra.net"

D'altra banda, pel que fa a la urbanització de 3 Cales les proves de cobertura no han donat resultats satisfactoris i s'haurà d'esperar a la construcció d'una torre emissora per poder començar a donar servei, ha confirmat la Cala Fibra. Tot i això l'empresa subratlla que les obres començaran de forma immediata.

També es construirà una torre entre Calafat i Marina Sant Jordi per tal de donar cobertura a aquesta zona aquest any.


respostes a "Wimax a Roques Daurades"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 198
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007