Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó obrirà la setmana vinent a Barcelona el seu primer espai gastronòmic de degustació

22 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2232 reproduccions
El Grup Balfegó de l'Ametlla de Mar fa un pas més en la promoció de la seva tonyina roja i inaugurarà el pròxim dimecres 29 de març la primera Tunateca Espai Gastronòmic a Barcelona. A més, l'empresa calera preveu obrir-ne més a les diverses ciutats dels països on actualment la comercialitza.

La Tunateca és un concepte gastronòmic diferent i «pioner» on els principals xefs del país podran donar a conèixer les propostes que ofereixen als seus restaurants amb aquest peix, mostrant diferents tècniques i preparacions. També es difondrà entre els clients l'activitat de pesca sostenible i el consum responsable d'aquesta espècie.

Des de Balfegó defineixen l'espai com un 'showroom' allunyat del clàssic concepte de restaurant, ja que no hi haurà horaris per menjar. La carta conté més de 30 plats, que es renovaran periòdicament, i compten amb l'assessorament gastronòmic de Hideki Matshuisa, xef del Koy Shunka, i Marc Miró, xef del restaurant la Llotja.

El local, situat a la cruïlla de l'avinguda Diagonal i el carrer Muntaner, desenvoluparà una extensa agenda d'esdeveniments, amb cursos de cuina, tastos o demostracions de 'ronqueig' de tonyina –el tall de la peça-, considerat un art al Japó. El copresident del grup, Pere Vicent Balfegó, explica que la Tunateca «divulgarà la tonyina roja calera».


respostes a "El Grup Balfegó obrirà la setmana vinent a Barc..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007