Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colla oficial

09 . Des, 2013 a les 11:30
per otomas a La notícia del dia
2377 reproduccions
La colla castellera de l'Ametlla de Mar, Los Xics Caleros ja són colla oficial. Un pas més per aquesta colla castellera que fins ara estava en formació. Una bona notícia que se'ls hi va comunicar el passat 2 de desembre després de complir diversos requisits. Com per exemple, haver realitzat construccions de sis, tenir la capacitat de poder agrupar un nombre considerable de gent que formi part de la colla i dur una gestió econòmica eficient que la faci viable, i així ho han complert Los Xics Caleros.
" A partir de les construccions de sis ja es considera castell. Nosaltres en portem una quarantena i, per tant, hem complert aquest requisit amb escreix. A més, tenim una colla d'un centenar de membres,  i hem demostrat que podem gestionar econòmicament aquesta activitat. Per tant, érem conscients que ens permetrien ser colla oficial però fins que no t'ho diuen no es pot confirmar res", subratllava Dani Bas, cap de colla de Los Xics Caleros.
Després d'un petit descans Los Xics Caleros aquest divendres reprendran l'activitat per preparar-se de cara a les festes de la Candelera on esperen fer un bon paper. Per tant, la colla reprendrà l'activitat per una banda, i per l'altra, aquest mateix divendres hi ha previst el sopar de final de temporada.
Una vegada passat Candelera s'enceta el procés assembleari per escollir la nova junta de la colla i, posteriorment, es tornarà a reprendre l'activitat per complir el seu proper objectiu, els castells de set. Però, segons Bas "es necessita més gent i molt de treball al darrera", per tant, un repte que es marquen amb prudència.


respostes a "Colla oficial"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 741,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007