Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament apropa la informació a casa

19 . Gen, 2010 a les 13:18
1818 reproduccions
Dins el marc del projecte l'Ajuntament a casa el consistori de l'Ametlla de Mar ha sumat un nou servei. Dues informadores locals recorren el municipi apropant informació d'interès. Algunes de les qüestions de les quals s'informa porta per porta són el reciclatge, l'empadronament per a nouvinguts, l'accés a pisos socials, la possibilitat d'adquirir places d'aparcament i l'assessorament en la recerca de feina.

Tota aquesta informació, a part de ser explicada per les comunicadores, es fa arribar als ciutadans d'una manera senzilla i didàctica mitjançant un desplegable dissenyat per l'Ajuntament.

Xavier Llambrich Bono, regidor de Medi Ambient considera que aquesta iniciativa té moltes avantatges: "Amb el pla d'ocupació que ens han concedit em pogut incorporar aquestes informadores que explicaran les avantatges del sistema de recollida easy i, aprofitant que van casa per casa, donaran altres tipus d'informació d'interès. Aquesta iniciativa serà de gran utilitat pels ciutadans".

Més informació, més a prop
Les comunicadores, que formen part d'un pla d'ocupació subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat oferiran aquest servei durant sis mesos. L'objectiu d'aquest tipus de comunicació és aproximar la informació a la població i, alhora, recollir les preguntes, queixes, opinions i suggeriments dels caleros i caleres.

Recordem que dins el projecte l'Ajuntament a casa, el passat novembre el consistori va posar en marxa el servei d'informació municipal al mòbil sense cap cost per als usuaris. Per rebre informació a la carta només és necessari donar-se d'alta enviant un correu electrònic a l'adreça ajuntamentinforma@ametllamar.cat.


respostes a "L'Ajuntament apropa la informació a casa"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007