Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola viu el «Sant Jordi» amb la Setmana Cultural

22 . Abr, 2016 a les 12:10
per drodriguez a La notícia del dia
1528 reproduccions
Aquest dimecres van començar les activitats de la Setmana Cultural 2016 de l'Escola Sant Jordi de l'Ametlla de mar. Durant 3 dies els alumnes participen en diferents activitats relacionades amb els Jocs Olímpics. "Quan comencem el curs sempre pensem amb alguna temàtica que ens pugui servir com a línia de treball en les diferents activitats que fem, i com que enguany seran els Jocs Olímpics vam pensar que seria una bona idea" explica Fàtima Garcia.

La directora destaca que l'elecció de la temàtica no és només per l'activitat esportiva sinó que també "pels valors que podem arribar a transmetre als nostres alumnes com ara la importància de l'esforç, el companyonia en competició" tot plegat, diu, els ajudarà en les altres matèries.

Dimecres al matí, i com inici de la Setmana Cultural, una trentena d'alumnes van participar fent la programació en directe a La Cala Ràdio. Tot i la magnitud del projecte "ambiciós", Garcia apunta que "ho valorem positivament", destaca l'organització "perfecta" i que els alumnes abans de marxar "ja deien que quan tornarien a repetir aquesta experiència". L'emissió íntegra dels continguts es podrà tornar a escoltar dissabte 23 d'abril, de les 9 h fins a les 14 h.

Dimecres però també va ser un dia important per una activitat esportiva. La bona resposta del patinatge i l'hoquei patins com a activitat extraescolar del centre, es va complementar amb una jornada dedicada a aquestes disciplines amb la visita de jugadors professionals, exhibicions i pràctiques pels alumnes. A més a més, els alumnes van gaudir de la representació de la llegenda de Sant Jordi, i els alumnes de 6è van tenir una xerrada amb els Mossos d'Esquadra.

Aquest dijous van tenir tallers esportius organitzats pels alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, i també una jornada castellera amb Los Xics Caleros. A banda, els més petits de P-5 van anar d'excursió a Rasquera a la casa de colònies Ca Manxol. Cal dir que avui divendres els alumnes seran protagonistes d'una gincama, una xocolatada i podran gaudir de contes musicals a càrrec dels alumnes de l'EMMA. Els pares i mares, a més, també podran gaudir de la jornada de portes obertes, de les 12.30 h fins a les 14 h, per veure els treballs realitzats per l'alumnat.

Per complementar aquestes activitats, aquest dijous i el pròxim 28, a les 16.30 h, s'han organitzat els tallers per a mares i pares «Parlem i actua» impartits per la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola. Els temes que es tracten són els pares i mares com a models, la comunicació, els amics, els límits, l'autoestima o les habilitats parentals positives.


respostes a "L'Escola viu el «Sant Jordi» amb la Setmana Cul..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 103
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007