Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

IIIa Diada de Sant Pere

30 . Jun, 2015 a les 12:51
per otomas a La notícia del dia
1662 reproduccions
En aquesta III Diada de Sant Pere, en plenes festes d'estiu de l'Ametlla de Mar, Los Xics Caleros van compartir plaça amb els Torraires de Montblanc. Els de la Cala han fet un balanç positiu del seu paper després de complir amb un dels seus objectius, la descàrrega del 5d6. Això sí, "gràcies  a l'esforç dels castellers però també a la participació dels Quintos i de tothom qui es va sumar a fer pinya", així ho ha subratllat el cap de colla Bernat Margalef.
"Estem molt satisfets d'haver pogut complir amb aquesta fita i esperem poder-la repetir a les properes diades", subratlla Margalef
Los Xics Caleros també van poder descarregar el 4d6a i el 2d6. No van faltar tampoc els pilars sobre una de les embarcacions en el marc de la processó en honor a Sant Pere.
Per la seva part, els Torraries van descarregar un 3d6 i 4d6a. D'altra banda, també hi va haver un intent desmuntat de 4d6a i un intent desmuntat de 5d6. A part, dels pilars de comiat compartits amb Los Xics Caleros.
Des de Los Xics Caleros, el cap de colla, ha remarcat que encara queda molta temporada per davant i molt treball per fer. Un dels reptes dels de la Cala són els castells de 7. Segons Margalef la propera cita són les Festes del Carme al barri marítim tarragoní del Serrallo on veuran l'evolució del treball de la colla. I és que "cada diada és un baròmetre del punt de la colla castellera" ha subratllat el cap de colla de l'Ametlla de Mar.


respostes a "IIIa Diada de Sant Pere"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 122
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007