Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els ports de l'Ametlla es promocionen a través de l'Estació Nàutica a París

19 . Des, 2013 a les 11:29
per gfigueres a La notícia del dia
2095 reproduccions
Al Saló Nàutic Internacional, del 5 al 15 de desembre, de la capital francesa es va presentar un opuscle amb castellà i francès amb tota la informació dels ports de l'Estació sota el títol Més de 60 milles, 6 ports i infinitat de possibilitats.
Olga Tomàs
L'Estació Nàutica Costa Daurada, que engloba cinc municipis, entre ells, l'Ametlla de Mar, aquesta setmana ha tancat el balanç 2013 amb unes xifres satisfactòries. Així ho ha afirmat Jordi Rom, Gerent de l'Estació Nàutica Costa Daurada. I és que sota el paraigües de la marca Estació Nàutica Daurada es realitza una promoció conjunta de l'oferta d'activitats nàutiques que es poden realitzar en aquests prop de 60km de costa.
De fet, l'Estació Nàutica Costa Daurada ha estat present a la Fira Nàutica de París, una de les més importants a nivell internacional, el Saló Nàutic Internacional, del 5 al 15 de desembre. Allí es va presentar un opuscle amb castellà i francès amb tota la informació dels ports de l'Estació sota el títol Més de 60 milles, 6 ports i infinitat de possibilitats. De fet, es preveu editar 2000 exemplars en anglès i alemany de cara a la fira Boot de Dusseldorf, del mes de gener.
"Som l'Estació Nàutica d'Espanya que té més ports integrats. I cal destacar que tres estan a l'Ametlla de Mar. Aquest va ser un dels elements que va marcar la diferència a l'oferta del saló de París. La gent va poder trobar una informació ben ordenada, organitzada i completa de tot el que ofereix l'Estació Nàutica Costa Daurada", explica Jordi Rom, és el Gerent de l'Estació Nàutica Costa Daurada.
Pel que fa a les accions de futur de l'Estació de cara al 2014 va destacar l'adhesió als convenis Corner de promoció turística que estableix que aquest any vinent la informació sobre l'Estació Nàutica Costa Daurada estarà present a  totes les fires on assisteixi el Patronat de Turisme Costa Daurada. Per tant, estem parlant de cites tant importants com el Fitur a Madrid, la d'Utrech a Holanda, o la MITT de Moscou.respostes a "Els ports de l'Ametlla es promocionen a través ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007