Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Renovació conveni anual Estació Nàutica Costa Daurada

16 . Mar, 2015 a les 13:12
per otomas a Ajuntament
1944 reproduccions
Els cinc municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada, han refermat a Mont-roig del Camp la seva aposta pel turisme nàutic. Ho han fet amb la firma del Conveni que vincula els municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar amb l'Estació Nàutica.

A l'acte de firma han assistit l'alcalde de Salou, Pere Granados; Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils; Ferran Pellicer, alcalde de Mont-roig del Camp; Alfons García, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet i Andreu Martí, alcalde l'Ametlla de Mar, acompanyats de Joan Albert Campos, president de l'Estació Nàutica Costa Daurada.

El Conveni es firma cada any des de en fa 14, i té com finalitat, donar recolzament a l'Estació Nàutica per tal que pugui realitzar diferents accions de promoció i comercialització de les activitats nàutiques de les cinc poblacions, així com donar a conèixer la seva oferta entre els residents a la seva àrea d'influència i els visitants de la Costa Daurada.

Els alcaldes, en el torn de parlaments han coincidit a l'afirmar la importància que té la nàutica als respectius municipis, a l'hora de complementar la seva oferta turística i consideren important que el turisme nàutic pugui esdevenir una eina que ajudi a desestacionalitzar la temporada.

Actualment, l'Estació Nàutica compta amb una setantena d'empreses associades dels cinc municipis. Amb gairebé 60 kilòmetres de litoral, és el domini nàutic més gran de Catalunya i un dels més grans de l'Estat espanyol.


respostes a "Renovació conveni anual Estació Nàutica Costa D..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 214
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007