Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala té la plantilla tancada al 90% de cara a la pròxima temporada

23 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1380 reproduccions
La junta directiva de la Secció Esportiva de la SCER, ja ha tancat el 90% de la plantilla de cara a la pròxima temporada, després que a inicis de setmana es confirmés que Josep Subirats 'Subi' serà el nou entrenador del 1r equip de La Cala després d'arribar a un acord amb els directius.

Repetiran, després de tornar de la Rapitenca al final de la temporada passada, Josep Madrid 'Pepe' i el jugador uruguaià Alejandro Piñeiro, incorporat a l'equip a la dinovena jornada de la passada lliga. Piñeiro va ser capaç d'oferir un alt rendiment golejador, assolint la xifra de 16 gols en els 16 partits que va disputar.

Jugadors com l'Edgar Pastó, Marc Gaseni, Xavi Callau, Jordi Llaó, Sergi Brull, Hector Benaiges, Ivan Romeu, Robert Brooksbank, Marc Treserres, Xavi Fages o Jordi Boyer ja han confirmat la seva continuïtat, a la que s'ha d'afegir la incorporació d'un estudiant de l'Escola Nauticopesquera, Vicent Escandell, i del porter del juvenil Erik Devadip José.

L'entrada del nou porter serà per cobrir la poca disponibilitat, que per temes personals, disposarà aquesta temporada Gerard Cañagueral. També s'ha confirmat la presència de Faura, que va jugar a l'equip fa dues temporades. Ara, l'objectiu és assolir el fitxatge de Ferran Roig, que la temporada passada jugava a La Cava.


respostes a "La Cala té la plantilla tancada al 90% de cara ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007