Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Conveni Estació Nàutica Costa Daurada

07 . Feb, 2014 a les 13:22
per otomas a La notícia del dia
1914 reproduccions
Els cinc municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada han realitzat l'acte protocol·lari de signatura del seu Conveni Intermunicipal anual del 2014 aquesta setmana. Aquest document es signa des de fa tretze anys i referma el vincle entre els ajuntaments de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar, amb l'Estació Nàutica Costa Daurada.

L'acte de signatura, que es va dur a terme, dimecres a la tarda a la Sala Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados; Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils; l'alcalde de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer; Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar i Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, així com el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos, acompanyats de regidors i tècnics de Turisme.

"L'Estació Nàutica ajuda a complementar l'oferta turística de l'Ametlla i a consolidar-la encara més.  És importantíssim establir sinèrgies i sumar esforços" va valorar Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.

El conveni recull els aspectes més importants de la relació entre les cinc institucions i l'Estació Nàutica, entre les quals destaquen aspectes com la promoció de Costa Daurada com a destinació especialitzada en turisme nàutic, o la comercialització de productes turístics basats en les activitats nàutiques.

En aquest sentit, el president, Joan Albert Campos indicà que de cara al 2014, des de l'Estació Nàutica "s'està treballant en dos àmbits molt concrets: la promoció i la implementació de noves eines de comercialització, que s'han potenciat recentment, així com la incorporació de nous productes turístics de qualitat".

L'Estació Nàutica Costa Daurada aplega a una setantena d'empreses d'activitats nàutiques de les cinc poblacions. Amb gairebé 60 kilòmetres de costa és el domini nàutic més gran de Catalunya i un dels més grans d'Espanya.
respostes a "Conveni Estació Nàutica Costa Daurada"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007