Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Estació Nàutica Costa Daurada es promocionarà a París, Düsseldorf, i a través del programa Salpem de TV3

17 . Nov, 2014 a les 13:44
per otomas a Ajuntament
2438 reproduccions
El Consell Rector de l'Estació Nàutica Costa Daurada, formada per Cambrils, Salou, l'Hospitalet-Vadellòs, Montroig-Miami, i l'Ametlla de Mar, es va reunir el passat 13 de novembre al Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) de l'Ametlla de Mar. A la reunió, on van assistir els regidors dels diversos municipis  i representants del teixit empresarial, es va fer una anàlisi de les accions realitzades i es va mostrar el full de ruta pel proper any. A més, es va presentar l'informe de gerència del consell on es va fer palès que l'Estació Nàutica Costa Daurada ha estat la que ha generat més volum de negoci de les 23 de l'estat espanyol. Així, es va aprovar el tancament de comptes de l'exercici 2013-2014, el pressupost de 2015 i la pla d'acció del 2015.
Dins del pla d'acció , sobresurten dos iniciatives destacades. D'una banda, es TV3 farà un programa de televisió de 8 capítols que es dirà "Salpem", un per cada Estació  Nàutica de Catalunya; entre ells dos destinats a la Costa Daurada. Aquest programa s'emetrà entre maig i juny del 2015. Cada programa tindrà una durada de 25 min.
D'altra banda, l'Estació Nàutica Costa Daurada serà present a la fira nàutica de París, del 6 al 14 de desembre, i la de Düsseldorf , del 17 al 25 de gener, que són les més importants d'Europa del sector.
"Vàrem tractar diverses qüestions però crec que les més rellevants en qüestió de promoció són  el programa  Salpem de TV3, del qual també serà partícip l'Ametlla de Mar, i poder assistir a les fires de referència de París i Düsseldorf", subratlla Vicent  Martí, regidor de Turisme.
Finalment, cal remarcar la nova pàgina web de ventes de producte de l'Estació Nàutica, on cada Patronat tindrà un link a través del qual es podrà accedir als productes nàutics de cada municipi.


respostes a "L'Estació Nàutica Costa Daurada es promocionarà..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007