Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar renova a FITUR el seu compromís amb l'Estació Nàutica Costa Daurada

20 . Gen, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1816 reproduccions
Aprofitant la celebració de FITUR, la Fira Internacional del Turisme que se celebra a Madrid fins diumenge, l'Estació Nàutica va realitzar l'acte de signatura del conveni 2017 amb la participació de tots els municipis adherits, entre els quals l'Ametlla de Mar. Amb la renovació del compromís amb l'entitat, que ha sumat enguany les poblacions de l'Ampolla i Deltebre, s'aconsegueix l'Estació gestioni que des del cap de Salou fins al cap de Tortosa, és a dir, el Golf de Sant Jordi.

La representant del municipi en l'acte de signatura, la tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Mayte Puell, ha celebrat l'adhesió de l'Ampolla i Deltebre dins d'aquesta associació, a més de noves empreses privades, algunes d'elles de l'Ametlla de Mar. «Hem d'agrair la confiança i l'oportunitat que ens van donar quan ens vam adherir. Per la nostra part, és una mostra de la confiança que hem dipositat en l'Estació Nàutica», comenta Puell. La regidora explica que, «amb la unió de recursos, gràcies a l'Estació, som més efectius i destaquem el potencial turístic nàutic».

Les noves incorporacions a l'entitat permeten afegir a l'oferta «un seguit de productes molt innovadors relacionats amb el respecte a l'entorn, la natura i la sostenibilitat» comenta el gerent de l'Estació Nàutica, Jordi Rom, afegint que són un complement a la important oferta «que ja tenim a municipis com l'Ametlla de Mar, l'Hospitalet o Mont-roig del Camp». Amb tots els productes i activitats nàutiques de què disposa l'entitat i, a més a més, «si tenim en compte que de cara a aquesta temporada hi haurà un esforç molt gran en promoció, les expectatives de cara a la temporada 2017 són força interessants» subratlla Rom.

Concretament, l'oferta nàutica i turística d'aquests set municipis –Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre–, estarà present a diverses fires. A banda de FITUR, també està present a una fira d'Alemanya, i la pròxima en una especialitzada en submarinisme a Utrecht.

A més, recentment s'ha signat un acord amb una cadena hotelera que permetrà que fins a 260 hotels de la costa catalana compresa entre Vilanova i la Geltrú i Amposta, promocionin les activitats de les empreses adherides a l'Estació Nàutica Costa Daurada, amb unes condicions molt avantatjoses per a les empreses i per als turistes.


respostes a "L'Ametlla de Mar renova a FITUR el seu compromí..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 70
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007