Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Signat el conveni amb l'Estació Nàutica Costa Daurada per aquest 2016

29 . Abr, 2016 a les 12:55
per gfigueres a La notícia del dia
1150 reproduccions
Aquest dimarts al matí a Cambrils va tenir lloc l'acte de signatura del conveni de col·laboració l'Estació Nàutica Costa Daurada i els municipis de l'Ametlla de Mar, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp, Cambrils i Salou, per tal de fomentar el turisme nàutic en aquesta àrea del litoral català. Amb la reedició del conveni, tots els municipis tenen la voluntat de donar-hi suport perquè l'Estació pugui promocionar i comercialitzar els productes turístics relacionats amb el mar.
En concret, a l'Ametlla de Mar, es donarà suport per l'obertura d'una oficina de l'Estació Nàutica durant la temporada turística que s'utilitzarà com a punt d'informació, contractació i venda dels serveis. Tot i que en un primer moment, el consistori calero va ser força crític a l'hora de mantenir-se aquest 2016 dins l'Estació Nàutica Costa Daurada, finalment es va decidir mantenir l'adhesió ratificada en aquesta signatura.
"Hem donat un any més de col·laboració a l'Estació Nàutica perquè entenem que el plantejament que fan en l'àmbit publicitari i de promoció de producte turístic és important i també veiem la importància de poder unir esforços" explica l'alcalde, Jordi Gaseni. "Esperem veure com es desenvolupen els compromisos que l'Estació Nàutica té amb l'Ametlla de Mar i també esperem que realment es realitzin totes aquelles accions que reclamem des de l'Ajuntament" sentencia. El cost per a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar serà d'uns 6.000 €.


respostes a "Signat el conveni amb l'Estació Nàutica Costa D..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 42
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007