Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

18 . Mai, 2011 a les 13:00
2049 reproduccions
LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA QUE LA PEL·LÍCULA
EN CARTELLERA PER DISSABTE 21, A LES 18H A   LA
SALA DE LA SCER ÉS: RANGO.

LA PLATAFORMA CALERA - PARTIT POPULAR COMUNIQUEN QUE AQUEST DIVENDRES 20 DE MAIG A LES 10 DE LA NIT I A LA SALA DE LA SOCIETAT HI HAURA L'ACTE CENTRAL DE LES ELECCIONS MUNICIPALS 2011 .
INTERVINDRAN : NATALIA GASENI, TAMARA VALLÉS, RICARDO LLAÓ, GEMMA MARGALEF, MARTA FONT I JOAN FONT CANDIDAT A L'ALCALDIA.

EL DISSABTE DIA 21 DE MAIG, AL CAMP D'ESPORTS DE "LA CALA",A PARTIR DE LES 17:00, GRAN PARTIT DE LA 2ª CATEGORIA TERRITORIAL ENTRE EL CENTRE D'ESPORTS PERELLÓ I LA SCER L'AMETLLA DE MAR.
NO FALTIS, VINE A VEURE EL CLÀSSIC I RECOLZA A L'EQUIP.


LA SOCIETAT COMUNICA QUE  DISSABTE  21 DE MAIG , A  PARTIR  DE LES  11:30h  DE  LA  NIT, HI HA BALL A LA SALA, AMENITZAT PER " GRUP MEDITERRANI".

ERC COMUNICA QUE DIMECRES DIA 18 DE MAIG A LES 08:30H DE LA TARDA A LA SALA DE LA SOCIETAT, TINDRÀ LLOC L'ACTE-MÍTING DE CAMPANYA ELECTORAL D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS DEL DIUMENGE 22 DE MAIG AMB LA PRESENTACIÓ DE LA LLISTA I ELS PRINCIPALS PUNTS DEL PROGRAMA DE GOVERN D'ESQUERRA".
I PEL DIVENDRES DIA 20 DE MAIG A PARTIR DE LES 6:30 DE LA TARDA I A LA PLAÇA DE CATALUNYA, GRAN FESTA FI DE CAMPANYA D'ESQUERRA, AMB ACTUACIONS MUSICALS, ROCK EN DIRECTE I BOTIFARRADA PER A TOTHOM"
 
LA REGIDORIA DE RELACIONS AMB LES URBANITZACIONS INFORMA QUE AMB MOTIU DE LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 22 DE MAIG, L'AJUNTAMENT DE L'AMETLLA DE MAR OFERIRÀ ALS USUARIS, EL SERVEI DEL CALABUS EN EL SEU HORARI HABITUAL AQUEST DIUMENGE.

CONVERGÈNCIA I UNIÓ DE L'AMETLLA DE MAR COMUNICA QUE AQUEST
DIVENDRES DIA 20 DE MAIG, CELEBRARÀ ELS ACTES DE FINAL DE CAMPANYA.
A LES 7H DE LA TARDA, A LA PLAÇA NOVA, FESTA JOVE AMB DJ'S LOCALS I A LES 9H DE LA NIT, AL POLIESPORTIU HI HAURÀ UN SOPAR POPULAR AMB CONCERT DE MIQUEL DEL ROIG.
TOT EL POBLE HI ESTÀ CONVIDAT.
 
EL SERVEI DE RECAPTACIÓ INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES I EXACCIONS MUNICIPALS DEL CASC URBÀ CORRESPONENT A L'EXERCICI 2011.
L'HORARI DE L'OFICINA DE RECAPTACIÓ ÉS DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9,00 H. A 14,00 H.

L'INSTITUT MARE DE DÉU DE LA CANDELERA INFORMA QUE S'HA OBERT EL PERIODE DE PREINSCIPCIÓ PER A BATXILLERATS I PER AL CICLE FORMATIU DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA DEL 9 AL 20 DE MAIG.
PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PER LA SECRETÀRIA DEL CENTRE.

LES PERSONES INTERESSADES A PASSAR L'ITV DELS CICLOMOTORS I DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA, QUE PASSIN PER LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT AMB LA DOCUMENTACIÓ DEL VEHICLE I UN NÚMERO DE TELÈFON.

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY ORGANITZA PER AL DIA 1 DE JUNY  UN VIATGE  A BARCELONA PER VISITAR LA SAGRADA FAMILIA I EL PARC GÜELL. MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PEL CASAL D'AVIS, ELS DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES I DIVENDRES DE 4H A 6:30H DE LA TARDA.

L'ESCOLA DE MÚSICA  INFORMA QUE FINS EL DIA 27 DE MAIG ESTÁ OBERT EL PERIODE DE MATRICULA I QUE DURANT AQUESTA SETMANA HI HA PORTES OBERTES PER A TOTES LES PERSONES QUE VULGUIN VEURE EL FUNCIONAMENT DEL CENTRE.
MÉS INFORACIÓ DE DILLUNS A DIMECRES DE 5 A 7:30 DE LA TARDA.
   
L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR,  CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER, AMB EL PROPÒSIT DE DONAR A CONÈIXER LES DIVERSES VEUS POÈTIQUES, EN EL MARC D'UNA CELEBRACIÓ OBERTA, LÚDICA I MEDITERRÀNIA.
ELS AUTORS PODRAN CONCURSAR AMB UN POEMA O CONJUNT DE POEMES, ESCRITS EN CATALÀ, DE TEMA LLIURE, INÈDITS, D'UNA EXTENSIÓ APROXIMADA DE 100 VERSOS, MECANOGRAFIATS EN FULLS DIN-A4 A DOBLE ESPAI I PER UNA SOLA CARA.  
ELS TREBALLS ANIRAN SIGNATS AMB PSEUDÒNIM I ACOMPANYATS D'UN SOBRE TANCAT, A L'EXTERIOR DEL QUAL ES POSARÀ EL TÍTOL DEL TREBALL I EL PSEUDÒNIM, I A L'INTERIOR FIGURARÀ EL NOM DE L'AUTOR/A, LA POBLACIÓ I EL TELÈFON DE CONTACTE, I UNA DECLARACIÓ SIGNADA MANIFESTANT QUE EL TEXT PRESENTAT ÉS INÈDIT. EL PREMI ES DOTA AMB 500 EUROS.
EL TREBALL GUANYADOR PODRÀ PUBLICAR-SE AL FACEBOOK DE CALACULTURA I A LA REVISTA LOCAL, I SI ES PUBLICA EN QUALSEVOL ALTRE MITJÀ O S'INCLOU EN UN LLIBRE DEL PROPI AUTOR/A O COL·LECTIU, HAURÀ DE FER-SE CONSTAR QUE HA REBUT EL PREMI NIT DE POESIA AL CARRER DEL 2011, DE L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR.
ELS TREBALLS S'HAURAN D'ENVIAR, PER QUINTUPLICAT I PER CORREU POSTAL, A: CALACULTURA, PREMI DE POESIA, APARTAT 79, CAT-43860 L'AMETLLA DE MAR. EL TERMINI D'ADMISSIÓ ES TANCARÀ EL DIA 20 DE MAIG DEL 2011. NO ES TORNARÀ CAP TREBALL.
L'ANUNCI DEL VEREDICTE I EL LLIURAMENT DEL PREMI TINDRAN LLOC LA NIT DEL 18 DE JUNY DEL 2011, EN UN ACTE PÚBLIC A DETERMINAR. EL GUANYADOR O LA GUANYADORA HAURÀ DE SER-HI PRESENT.

TELÈFONS URGÈNCIES:
CAP: 977 49 35 14
SUM : 977 45 70 00
POLICIA LOCAL: 97749 39 49
FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS AL 20 DE MAIG ÉS LA DE A.AYTÉS.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007