Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Estació Nàutica Costa Daurada renova el seu compromís a l'Ametlla de Mar

07 . Mai, 2013 a les 14:18 | 00:02:43
per gfigueres a La notícia del dia
2177 reproduccions
Recordem que l'Ametlla de Mar es va sumar el maig de l'any passat a l'Estació Nàutica Costa Daurada. El conveni recull els aspectes més importants de la relació entre les cinc consistoris i l'Estació Nàutica, entre les quals destaquen aspectes com la promoció de la Costa Daurada i dels municipis que en formen part.

Els cinc municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada van realitzat, dilluns 6 de maig, l'acte protocol·lari de firma del seu conveni anual al Centre d'Interpretació de l'Ametlla de Mar.  El conveni recull els aspectes més importants de la relació entre les cinc institucions i l'Estació Nàutica, entre les quals destaquen aspectes com la promoció de la Costa Daurada com destinació especialitzada en turisme nàutic, o la comercialització de productes turístics basats en la nàutica.

A l'acte de firma hi van participar el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos, l'alcalde de Salou, Pere Granados; Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils; l'alcalde de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer, Pilar Morales, regidora d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i  Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, i els regidors de Turisme dels diferents municipis.

"Aquesta és la dotzena vegada que signem aquest conveni amb els ajuntaments. A canvi, d'una prestació econòmica dels ajuntaments des de l'Estació oferim la possibilitat de promoció conjunta a través de fires, tríptics i altres eines promocionals. Per tant, una sèrie d'avantatges per promocionar el turisme nàutic i els municipis que formen part de l'Estació", explicava Joan Albert Campos, president de l'Estació Nàutica Costa Daurada.

En el torn de parlaments, tots els alcaldes van coincidir en la importància de sumar esforços per tal d'ampliar la seva oferta. Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar remarcava que "s'ha de treballar conjuntament per promocionar el turisme nàutic i el turisme gastronòmic. El més important és sumar esforços per tal de promocionar-nos conjuntament ampliant així les possibilitats. El fet que hagin empreses  a la Cala que apostin pel turisme nàutic i que es puguin promocionar d'aquesta manera és una molt bona notícia".

Recordem que l'Ametlla de Mar es va sumar el maig de l'any passat a l'Estació Nàutica Costa Daurada i, per tant, és un dels membres més joves. I és que l'Estació a la Cala aglutina diverses empreses vinculades a la mar i al turisme com Ametlla Diving, Club Nàutic l'Ametlla, Tuna Tour, Viatges Calyper, Nature Bike la Cala, Hotel l'Ametlla de Mar, Top Fisher, Calafat i Càmping l'Ametlla.


respostes a "L'Estació Nàutica Costa Daurada renova el seu c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 154
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007