Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'EMMA celebra Santa Cecília amb les audicions dels alumnes

18 . Nov, 2013 a les 11:06
per gfigueres a La notícia del dia
2248 reproduccions
Les audicions van encetar-se dilluns 18 de novembre i van tenir lloc fins al dijous 21. D'altra banda, aquest divendres s'ha recuperat l'activitat que consisteix en portar la música a l'Escola Sant Jordi.

L'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar realitzaren les tradicionals audicions de la celebració de Santa Cecília aquest mes de novembre. Així, Dilluns 18 de novembre va tenir lloc l'audició de guitarra i piano.  El dimarts 19 de novembre fou el torn de la trompeta i la percussió. El dimecres dia 20 de novembre va tenir lloc l'audició de saxos, oboès i cant a les cinc de la tarda. I el mateix dimecres  a les sis i mitja de la tarda a la sala de la Societat es van realitzar les audicions de cant, flautes, saxos, quartet de saxos, a més del teatre musical.  Aquesta activitat, el teatre musical és una activitat que té molt d'èxit. De fet, va començar com un taller i ràpidament va enganxar als alumnes amb l'adaptació del musical Grease.
Finalment, dijous 21 de novembre va ser el torn dels més petits de llenguatges, a més, hi va haver les audicions de trompa i clarinet a la SCER.
D'altra banda, aquesta Santa Cecília es recuperà l'activitat que consisteix en portar la música a l'Escola Sant Jordi, que va tenir lloc divendres 22 de novembre. "A partir de les 9 del matí anirem a l'Escola Sant Jordi . D'una banda explicarem un conte als més petits i llavors hauran de pintar la música que escolten. Després també tenim preparat un concert que realitzaran els alumnes de l'escola que a la vegada són alumnes de l'EMMA", explicà Fàtima Hidalgo, Directora de l'EMMA. I és que segons Hidalgo "l'objectiu d'aquesta activitat és que els nens i nenes descobreixin la música i que coneguin la part divertida de tocar un instrument".


respostes a "L'EMMA celebra Santa Cecília amb les audicions ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 186
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007