Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ticó visita l'Ametlla per detectar mancances del servei ferroviari

12 . Abr, 2011 a les 11:31 | 00:02:03
2618 reproduccions
Avui la Generalitat compta amb les competències sobre al gestió del servei ferroviari però les infraestructures encara pertanyen a Renfe, a l'Estat. Unes infraestructures que contenen problemes endèmics a causa de la manca d'inversió i que han estat dissenyades sense tenir en compte les necessitats de cada Territori. Per aquest motiu des de Ferrocarrils de la Generalitat s'està duent a terme una anàlisi de la xarxa i els servei català valorant el volum d'usuaris i destinacions per Territori, per tal de millorar-los. Segons Enric Ticó, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, que va visitar l'Ametlla de Mar, el passat divendres, 8 abril, des de Ferrocarrils s'han marcat tres objectius. millorar la freqüència, escurçar el temps del trajecte i millorar les condicions dels trens. Ticó també va visitar altres municipis de les Terres de l'Ebre.

"Des de Ferrocarrils de la Generalitat estem treballant per millorar el servei. Amb visites com aquesta volem detectar les mancances sobre el terreny i parlar amb els alcaldes dels municipis perquè ens traslladin les seves demandes", va explicar Enric Ticó, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya:

Ferrocarrils de la Generalitat compta amb una xarxa de trens que opera a l'àrea metropolitana, al Vallès, Baix Llobregat i que connecta Barcelona amb Manresa i Igualada. El 2008 les línies metropolitanes van acumular 81 milions de viatgers.

A més, Ferrocarrils de la Generalitat s'ocupa dels cremalleres de la Molina, la Vall de Núria i Montserrat, i del tren del Ciment de l'Alt Llobregat i el tren dels Llacs a Lleida. Alternatives turístiques del transport públic.


respostes a "Ticó visita l'Ametlla per detectar mancances de..."

beefeater beefeater
12 . Abr, 2011 a les 20:36

La freqüència ho dubto molt que es pugui millorar, ja que aquesta línia és de les més saturades de tot l'Estat per no dir la més saturada.

Amb l'arribada de una línia paral·lela l'alta velocitat entre València i Tarragona (planejada per al 2020-2025) millorarà la situació.

De moment, toca esperar.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007