Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de l'EMMA

19 . Des, 2014 a les 13:13
per gfigueres a Ajuntament
1481 reproduccions
Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de l'EMMA
Aquest divendres , a les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA es realitzaran les audicions de pianos, tuba, trombons, trompes, clarinets, oboè.

Els dies previs a Nadal a l'Ametlla de Mar prepara el seu regal per a aquestes dates. Les audicions dels alumnes que mostren el seu esforç i treball al llarg del curs defensant les peces musicals davant de l'escenari.  Els alumnes viuen amb nervis i emoció aquests dies que els pares, mares i familiars comparteixen amb il·lusió.
"És molt important que els alumnes tinguin els suport de les familiars a les audicions perquè treballen molt i estan molt nerviosos. Estic segura que tots ho faran molt bé", explica Fàtima Hidalgo, Directora de l'EMMA.
De fet, les audicions van començar dimarts 16, les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA: pianos, percussió, saxos. Dimecres 17, a les 18.30h a la sala de la SCER va ser el torn de flautes i saxos.  El dijous 18, a les 18.30h a la sala de la SCER es van realitzar les audicions de trompes, conjunt instrument bàsic "Solfa Jove", conjunt instrumental professional. Aquest divendres , a les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA es realitzaran les audicions de pianos, tuba, trombons, trompes, clarinets, oboè. I finalment, el  22 de desembre, a les 17.30h a la sala de la SCER es farà l'audició guitarres i trompetes. I el mateix dilluns  a les 18.30h cantada de nadales pels carrers del poble amb els alumnes de sensibilització i llenguatge. Enguany amb un toc dolç, xocolatada.


respostes a "Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007