Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de l'EMMA

19 . Des, 2014 a les 13:13
per gfigueres a Ajuntament
2388 reproduccions
Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de l'EMMA
Aquest divendres , a les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA es realitzaran les audicions de pianos, tuba, trombons, trompes, clarinets, oboè.

Els dies previs a Nadal a l'Ametlla de Mar prepara el seu regal per a aquestes dates. Les audicions dels alumnes que mostren el seu esforç i treball al llarg del curs defensant les peces musicals davant de l'escenari.  Els alumnes viuen amb nervis i emoció aquests dies que els pares, mares i familiars comparteixen amb il·lusió.
"És molt important que els alumnes tinguin els suport de les familiars a les audicions perquè treballen molt i estan molt nerviosos. Estic segura que tots ho faran molt bé", explica Fàtima Hidalgo, Directora de l'EMMA.
De fet, les audicions van començar dimarts 16, les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA: pianos, percussió, saxos. Dimecres 17, a les 18.30h a la sala de la SCER va ser el torn de flautes i saxos.  El dijous 18, a les 18.30h a la sala de la SCER es van realitzar les audicions de trompes, conjunt instrument bàsic "Solfa Jove", conjunt instrumental professional. Aquest divendres , a les 18.30h a l'aula 4 de l'EMMA es realitzaran les audicions de pianos, tuba, trombons, trompes, clarinets, oboè. I finalment, el  22 de desembre, a les 17.30h a la sala de la SCER es farà l'audició guitarres i trompetes. I el mateix dilluns  a les 18.30h cantada de nadales pels carrers del poble amb els alumnes de sensibilització i llenguatge. Enguany amb un toc dolç, xocolatada.


respostes a "Les audicions dels alumnes el regal de Nadal de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 80
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007