Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Llibre de poemes

10 . Set, 2015 a les 11:44
per fcallau a La notícia del dia
1622 reproduccions
El desfullar de les ànimes, nou llibre de poemes d'Àngel Martí Callau
Segona incursió literària de l'autor local, que l'any 2012 ja va publicar la novel·la "Llàgrimes de Sal".

Aquest dissabte a la tarda, a partir de les 20h, tindrà lloc al Centre d'Interpretació de la Pesca la presentació del llibre de poemes, "El desfullar de les ànimes" d'Àngel Martí Callau.
Aquesta serà la segona publicació d'aquest autor local, tot i que en aquesta ocasió ho farà publicant poesia íntima, a diferència de l'anterior llibre, una novel·la de l'any 2012 amb connotacions familiars i sentimentals anomenada "Llàgrimes de sal".
Àngel Martí explica que ell sempre ha fet poesia, el gènere amb el que se sent més a gust, tot i el respecte que li fa despullar-se davant del lector. Segons Àngel Martí, "el de la novel·la va ser una mica una coincidència i un repte personal per tal de fer un homenatge a la gent de la mar d'aquest poble com el meu avi, el meu pare o el meu fill, ja que el que jo he escrit sempre és poesia. Una cosa però és escriure i l'altra és llençar-la al carrer, ja que la poesia són sentiments molt íntims. No és una novel·la en la que pots explicar coses fantàstiques. Són sentiments que et surten de dins del cor i és una mica més complicat. És com despullar-te".
Martí explica també que ha trobat el recolzament moral suficient per publicar en entitats com Poetes al Vent o CalaCultura, i que ha trenat una història escrita amb poemes que no ha fet expressament per aquest llibre i que ha anat escollint entre tot el que tenia escrit.
La presentació del llibre anirà a càrrec del poeta Joan Callau, Premi Miquel Martí Pol i comptarà amb la participació d'alguns amics que recitaran alguns dels seus poemes, com  ara Candelària Espuny, Ramon Gonzàlez o Adriana Alonso-Villaverde de CalaCultura, Roser Llanes de Poetes al Vent o Ester Berenguer de Poetes de l'Ebre, que seran acompanyats a la guitarra per Barto Merino.


respostes a "Llibre de poemes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007