Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nits de Cinema a la fresca, el millor antídot contra la xafogor de l'estiu

29 . Jul, 2010 a les 11:57 | 00:02:15
per gfigueres a La notícia del dia
2863 reproduccions
Les nits de Cinema a la fresca a la Plaça del Mercat arriben a la seva tercera sessió amb la projecció de la pel·lícula Avatar, un film que ja és llegenda i que s'ha convertit en la cinta més taquillera i una de les que ha recaptat més milions de dòlars de la història juntament amb Titanic, dirigida com Avatar per James Cameron. La pel·lícula, barreja d'animacions digitals i imatges reals, ha commogut els espectadors de tot el món amb la vella història del triomf del bé sobre el mal. Malgrat tot, la projecció d'aquest dijous no serà en 3D. D'altra banda, la regidoria de Festes, amb l'excusa que la pel·lícula dura tres hores, ha avançat la seva emissió de les 10.30 fins a les 10.00. Així, de retruc, de cara a l'agost, en que es fa fosc abans, instaura aquest nou horari.

Gran acollida
Les sessions de Cinema a la fresca són ja un clàssic de les nits d'estiu a l'Ametlla de Mar que tenen una gran acollida entre el públic, sobretot infantil i familiar, ja que són aptes per a tothom i l'única pretensió que tenen és fer passar una estona agradable i refrescant als que hi assisteixen. Com sempre, els espectadors han de portar la cadira de casa. Els que no vulguin tenen l'opció de llogar-la i, també, com sempre, hi ha servei de crispetes, com a qualsevol cinema. Teresa Callau, regidora de Festes, ens deia que "És Avatar la pel·lícula d'aquest dijous. No és en 3-D perquè la pantalla no ens ho permet. És una pel·lícula amb molta taquilla, aquest hivern ja la van portar, va agradar moltíssim i com que agafa molts de públics van pensar tornar-la a posar. Si són divertides, tothom està callat i hi participa. A més, qui no vulgui dur la cadira de casa, hi ha un servei de lloguer de cadires per dos euros, crispetes i el bar està obert. Com a tots els cines. Ho tenim tot".

A mitjans de juliol
Aquestes nits de Cinema a la fresca van arrencar el 15 de juliol amb la projecció de la pel·lícula Furia de Titanes, a la que va seguir Iron Man. Avui és el torn d'Avatar i a l'agost l'emoció no acaba perquè el dia 5 es projecta Alicia en el país de las maravillas. Les altres dues pel·lícules que queden en aquesta nova edició de Cinema a la fresca són, com les ja passades, estrenes recents de la cartellera que, de moment, no desvetllem però que de ben segur no deixaran indiferents als cinèfils i incondicionals d'aquestes sessions.


respostes a "Nits de Cinema a la fresca, el millor antídot c..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007