Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Música en 360 graus

19 . Abr, 2013 a les 13:32
per gfigueres a La notícia del dia
2624 reproduccions
El concert de professors de l'EMMA,  l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar, enguany titulat Música en 360 graus,  es renova conceptualment. La cita és aquest dissabte, 20 d'abril, al Centre d'Interpretació de la Pesca, a partir de les dotze. A més, també es realitzaran les audicions dels alumnes adults a partir de les onze del matí.

Música en 360 graus, aquest és el títol de la iniciativa impulsada des de l'EMMA, l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar. Aquesta proposta fresca i original consisteix en el renovat concert de professors  al Centre d'Interpretació de la Pesca,  dissabte 20 d'abril, a les dotze, que "suposarà una manera diferent d'escoltar i gaudir de la música que potser molt interessant per al públic", així ho ha definit la Fàtima Hidalgo, Directora de l'Escola Municipal de Música. Per tant, un concert de professors de l'Escola renovat que enguany també canvia la sala de la Societat pel Centre d'Interpretació. A més, com és habitual, abans del concert de professors hi haurà les audicions dels alumnes adults de l'EMMA a partir de les onze del matí. En concret estan previstes deu audicions on els alumnes mostraran el seu talent davant d'un públic fidel.
D'altra banda, des de l'Escola Municipal de Música,  del 11 al 18 de maig, les professores Anna Vizacarro i Gessamí Margalef realitzaran un taller d'estimulació musical primerenca destinat a alumnes de 18 mesos fins a 3 anys. Les inscripcions estan obertes fins al 30 d'abril, i es realitzen a l'Escola els dimarts de quatre a cinc de la tarda. També es pot trucar al 977 45 60 46  o via email a e3010542@xtec.cat. Els preus són quatre euros per les persones no vinculades a l'escola i dos euros per les persones amb un familiar directe a l'escola.
"El taller forma part de les activitats que l'Escola ofereix com a plus als alumnes  de l'Escola, a més d'obrir el centre al poble. Tot el professorat estem molt satisfets amb l'acollida que estan rebent aquest tipus d'activitats", subratlla Fàtima Hidalgo, és la Directora de l'Escola Municipal de Música.
Des de l'Escola es recorda que les places a l'activitat són limitades i que cada alumne ha de venir acompanyat d'un adult que també realitzarà la classe. A més, els petits han de portar roba còmoda que permeti el moviment lliure.


respostes a "Música en 360 graus"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007