Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música inicia una carregada setmana d'audicions dels conjunts instrumentals per celebrar Santa Cecília

21 . Nov, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1179 reproduccions
Aquest dimarts, 22 de novembre, se celebra Santa Cecília, la patrona dels músics, i és per aquest motiu que l'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar ha començat una setmana d'audicions per mostrar a la població tota la tasca formativa dels seus alumnes.

Aquest dilluns al matí, han començat a l'Escola Sant Jordi amb un concert del conjunt instrumental professional adreçat als alumnes del centre de primària, i que han repetit a la tarda en una audició oberta a tots els públics.

«Per a nosaltres és una cita a la qual no podem faltar, per tant a l'Escola de Música havíem de programar una sèrie d'audicions» diu el director de l'EMMA, Sebastià Garcia, explicant que els conjunts seran els protagonistes, donat que a principis de mes ja van fer audicions individuals perquè «la idea és repartir al llarg del curs totes les actuacions».

L'agenda d'audicions continua aquest dimarts, a les 18.00 h, amb l'actuació del conjunt de guitarres i pianos a la Sala de la Societat. Dimecres al matí, la música tornarà a l'Escola Sant Jordi amb una actuació del conjunt de Solfa Jove, que també actuarà a la tarda a la Sala de la Societat a partir de les 17.00 h, i després tindrà lloc l'audició del Quartet de Saxos.

Per últim, l'Escola ha programat un concert del grup Dixie divendres a les 17.30 a la Sala. Durant la setmana, el funcionament de l'EMMA també es modifica i tots els alumnes participen com a públic en les diferents audicions per recolzar i veure el treball dels seus companys.


respostes a "L'Escola de Música inicia una carregada setmana..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 25
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007