Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola de Música inicia una carregada setmana d'audicions dels conjunts instrumentals per celebrar Santa Cecília

21 . Nov, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1270 reproduccions
Aquest dimarts, 22 de novembre, se celebra Santa Cecília, la patrona dels músics, i és per aquest motiu que l'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar ha començat una setmana d'audicions per mostrar a la població tota la tasca formativa dels seus alumnes.

Aquest dilluns al matí, han començat a l'Escola Sant Jordi amb un concert del conjunt instrumental professional adreçat als alumnes del centre de primària, i que han repetit a la tarda en una audició oberta a tots els públics.

«Per a nosaltres és una cita a la qual no podem faltar, per tant a l'Escola de Música havíem de programar una sèrie d'audicions» diu el director de l'EMMA, Sebastià Garcia, explicant que els conjunts seran els protagonistes, donat que a principis de mes ja van fer audicions individuals perquè «la idea és repartir al llarg del curs totes les actuacions».

L'agenda d'audicions continua aquest dimarts, a les 18.00 h, amb l'actuació del conjunt de guitarres i pianos a la Sala de la Societat. Dimecres al matí, la música tornarà a l'Escola Sant Jordi amb una actuació del conjunt de Solfa Jove, que també actuarà a la tarda a la Sala de la Societat a partir de les 17.00 h, i després tindrà lloc l'audició del Quartet de Saxos.

Per últim, l'Escola ha programat un concert del grup Dixie divendres a les 17.30 a la Sala. Durant la setmana, el funcionament de l'EMMA també es modifica i tots els alumnes participen com a públic en les diferents audicions per recolzar i veure el treball dels seus companys.


respostes a "L'Escola de Música inicia una carregada setmana..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007