Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Santa Cecília, aparador per als alumnes de l'EMMA

02 . Des, 2009 a les 17:32
2973 reproduccions
El recordatori a la patrona dels músics esdevé l'excusa perfecta per mostrar el treball i l'esforç dels alumnes per assolir així la categoria de músics. Gesamí Margalef és la directora de l'EMMA: "Aquesta iniciativa és molt important per als alumnes de l'EMMA. És necessari estar en contacte amb el públic per a l'aprenentatge del músic." Tot i que el començament oficial de la Setmana de Santa Cecília va tenir lloc dimecres 25 de novembre amb l'audició de trompeta, guitarra i flauta, els passats dies 16 i 23 va haver dos audicions, una d'un conte musical a la Llar d'Infants i una altra als més menuts de l'escola Sant Jordi. Aquestes audicions van servir per donar a conèixer els diferents instruments als petits. Dijous 26, tots els alumnes de llenguatge musical, amb els seus diferents nivells (iniciació, sensibilització i elemental), van oferir un temari de cançons. L'endemà va ser el torn del clarinet, la percussió i l'oboè. Dissabte 28 es van recollir els músics que enguany comencen al conjunt instrumental. Dijous, 3 de desembre, hi haurà una audició de trompa dels dos alumnes que toquen aquest instrument. Ho faran a l'aula 1 de l'EMMA. I el proper dissabte serà el torn del metall greu, el saxo i la banda petita. Com a gran final d'aquesta sèrie de concerts amb motiu de Santa Cecília, i quasi tocant el Nadal, el dia 19 de desembre, tindrà lloc el Concert Instrumental Avançat.


respostes a "Santa Cecília, aparador per als alumnes de l'EM..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 665,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007