Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les audicions de Nadal de l'Escola de Música

16 . Des, 2015 a les 13:11
per drodriguez a La notícia del dia
1897 reproduccions
Aquest dimecres comencen les audicions dels alumnes de l'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar. Una cita habitual, dels dies previs, on es demostra l'esforç i treball al llarg del curs defensant les peces musicals davant de l'escenari.

Uns alumnes que viuen amb nervis i emoció aquesta presentació pública dels seus progressos musicals, compartint-ho amb pares, mares i familiars. Enguany però, aquestes audicions vénen emmarcades pels canvis que s'han fet a l'EMMA des del setembre.

La nova distribució grupal es posa a prova durant aquesta pròxima setmana, tal com explica la directora de l'Escola de Música, Fàtima Hidalgo.

La cita amb les audicions serà a les 17.30 h, a la Sala de la Societat, excepte divendres que serà a les 18.00 h. Aquest dimecres comencen amb saxos i pianos; i dijous serà el torn dels clarinets, les trompes i la percussió. Divendres els trombons, les tubes i el cant coral. Dilluns les trompetes, oboès, guitarres i l'acordió; i dimarts les flautes.

A més, dimecres 23 tindrà lloc la tradicional cantada de nadales dels alumnes de sensibilització i llenguatge de l'EMMA, com a punt final d'aquesta setmana musical. Serà a partir de les 18.30 h pels carrers del nostre municipi.


respostes a "Comencen les audicions de Nadal de l'Escola de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007