Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla referma el conveni de vinculació a l'Estació Nàutica Costa Daurada

10 . Mai, 2012 a les 13:46 | 00:02:35
per gfigueres a La notícia del dia
2040 reproduccions
L'Ametlla de Mar i la resta de municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada van refermar aquest dimarts al migdia a Salou el seu compromís pel turisme nàutic, amb la firma del Conveni que vincula els municipis, és a dir, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs-l'Hospitalet i l'Ametlla de Mar amb l'Estació Nàutica.

A l'acte de firma van assistir l'alcalde de Salou, Pere Granados; Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils; Ferran Pellicer, alcalde de Mont-roig del Camp; Àlex Marfull, regidor de Turisme de Vandellòs-l'Hospitalet de l'Infant i  Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, acompanyats de  Joan Albert Campos, president de l'Estació Nàutica Costa Daurada.

El Conveni es firma cada any i té com a finalitat, donar recolzament a l'Estació Nàutica per tal que pugui realitzar diferents accions de promoció i comercialització de les activitats nàutiques a les cinc poblacions, així com donar a conèixer també la seva oferta entre els residents a la seva àrea d'influència.

Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, que es va incorporar el passat mes de gener a l'Estació Nàutica va refermar el compromís del seu municipi per formar-ne part i treballar conjuntament amb la resta de municipis.  Andreu Martí, "aquest any és el primer que l'Ametlla assumeix l'esforç i l'impuls amb aquests municipis de la Costa Daurada i pensem que l'objectiu més important es atreure el màxim de visitants a l'Ametlla de Mar i que sigui un bon reclam turístic. Poc a poc entre tots hem d'allargar la temporada turística, i entre les empreses privades i el suport institucional hem d'aconseguir que l'Ametlla sigui una destinació turística de qualitat".

Pel que fa a les novetats d'aquest any, a més de la incorporació de l'Ametlla de Mar, s'ha comptar amb la incorporació de l'idioma rus als catàlegs de producte, la renovació de la pàgina web, que estarà operativa durant el mes de maig o l'increment de punts de comercialització.

Actualment, l'Estació Nàutica compta amb un total de 65 empreses associades i l'any passat va registrar un increment de les seves vendes del 14 %.

El proper dia 17 de juny, al Port de l'Ametlla de Mar, es farà la presentació de la inauguració de la nova oficina de l'Ametlla de Mar de l'Estació Nàutica. A més, el 7 de juny, al Palau de Congressos de Madrid, es farà una cimera d'estacions nàutiques, amb participació de la secretaria general de turisme, amb representants de comunitats autònomes, i on hi seran convidats tots els alcaldes de poblacions que tenen estació nàutica.


respostes a "L'Ametlla referma el conveni de vinculació a l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007