Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Àlex Benito, de l'Aldea, guanyador del concurs

17 . Des, 2012 a les 13:35
per otomas a La notícia del dia
2129 reproduccions
Prop de 300 persones van assistir al II Concurs de Talents de les Terres de l'Ebre, que va tenir lloc dissabte 15 de desembre, a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar. Un concurs amb una doble vessant. Per una banda, la cita va esdevenir plataforma de talents del Territori. De l'altra, els diners recollits a través de les entrades, 546 euros es van lliurar a la Marató de TV3, enguany destinada a la lluita contra el càncer.

Van haver 11 participants, de diferents disciplines, ball, cant, humor, etc. Entre aquests concursants el jurat va escollir tres finalistes. El guanyador del concurs. premiat amb 200 euros, Àlex Benito. Un jove de 19 anys, de l'Aldea, que va deixar a tothom bocabadat amb la seva interpretació de Beat Box. Els caleros, Paula Margalef i Xavier Llorens al piano que van interpretar Someone like you , d'Adele, van ser els altres finalistes. I també van ser seleccionades les petites de l'Ametlla de Mar, de Calafat, Anna López i Ariadna Neira, de 10 anys, que van ballar Soy yo de Marta Sánchez.

Amb el concurs, organitzat per Norman Jay, director del programa de ràdio Still Rockin, van col·laborar l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, l'emissora municipal, la Calartv, i la S.C.E.R de la Cala. L'acte va comptar amb el suport d'EMUTE, Emissores Municipals de les Terres de l'Ebre, i l'Ebre TV.respostes a "Àlex Benito, de l'Aldea, guanyador del concurs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007