Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club de al Gastronomia a la Fira Alimentària de les Terres de l'Ebre Festast

08 . Mar, 2013 a les 13:30
per gfigueres a La notícia del dia
2357 reproduccions
Per tal de promocionar l'Ametlla de Mar i la seva gastronomia, aquest cap de setmana, el xef del Molí dels Avis i del restaurant Bella Cala, membres del Club de Gastronomia, estaran presents a la Fira Alimentària de les Terres de l'Ebre Festast
Tortosa es converteix , des d'aquest divendres a la tarda fins dilluns, en la capital gastronòmica del territori amb la celebració de Festast, la fira alimentària de caràcter biennal,  aparador gastronòmic que uneix professionals i consumidors. Els visitants que s'aproparan a la fira ubicada al pavelló de Remolins podran degustar els plats elaborats pels restauradors de les Terres de l'Ebre.
Des de l'Ametlla de Mar, el Club de la Gastronomia estarà present a la fira amb un estand on s'oferiran degustacions de diversos productes. Unes degustacions que són possibles gràcies  a la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere de la Cala i el Grup Balfegó.
A més, dissabte a l'espai cuina de la fira, faran dues demostracions el xef del Molí dels Avis i president del Club de la Gastronomia, Josep Margalef, i el xef del restaurant Bella Cala i vicepresident del Club de Gastronomia, Jordi Escobedo. A les set de la tarda, Margalef prepararà Ventresca àcida roja del Mediterrani del grup Balfegó i Niu de tonyina roja del Mediterrani del grup Balfegó. I a les vuit del vespre Jordi Escobedo farà un Suquet Calero i el Plat Sorpresa.
"Des de l'organització de Festast ens van oferir aquesta oportunitat i crec que servirà per donar a conèixer la nostra gastronomia. Preparem, a més de les dues sessions de show cooking, degustacions de cuetes de rap, sèpia i altres productes de temporada. Cal donar les gràcies a l'Àrea de Turisme per poder muntar l'estand, a la Confraria, i el Grup Balfegó per cedir-nos els productes de les degustacions", subratllava Josep Margalef, President del Club de la Gastronomia i xef del Molí dels Avis.
Festast oferirà aquest cap de setmana una programació diària de demostracions de cuina i tast de vins i caves. Més de 40 activitats en representació de la cuina de les Terres de l´Ebre, productes de qualitat tant de DO Catalanes, com d´altres punts de l´Estat. Totes les demostracions són gratuïtes.


respostes a "El Club de al Gastronomia a la Fira Alimentària..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007