Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CEM La Cala mostra a la plaça Nova algunes de les activitats esportives que es desenvolupen al complex esportiu amb piscina coberta i sales esportives de l'Ametlla de Mar

09 . Ago, 2011 a les 08:40
per admin a Esports
1983 reproduccions
El passat divendres 5 d'agost, la Plaça Nova de L'Ametlla de Mar acollí una mostra de les activitats dirigides que es porten a terme al Complex Esportiu Municipal amb Piscina Coberta i Sales Esportives de L'Ametlla de Mar. Un grup de monitors/es i alumnes, baix la presentació i participació de la Montse Brull, Directora Tècnica del Complex, i la coordinació de la Griselda Gaseni, Coordinadora de l'Àrea de Fitness,  obsequià el nombrós públic assistent a la Plaça Nova de L'Ametlla de Mar la passada nit de divendres, amb enèrgiques coreografies de diferents activitats de fitness que s'ofereixen a les 3 sales polivalents de les que disposa la magnífica instal·lació de L'Ametlla de Mar. La Dansa del Ventre, el Body Balance, el Kenpo, el Body Pump, l'Areo Latino, el Spinning i el Body Combat foren les modalitats triades d'entre l'ampli ventall que ofereix el Complex per a la demostració realitzada a la Plaça Nova. La Direcció del CEM La Cala va voler obsequiar a tots els participants i monitors la seva participació en la demostració i l'excel·lent tasca desenvolupada al capdavant de les activitats durant aquest primer any d'obertura, tal i com ho va deixar clar el seu Gerent, el Sr. Martin Vivancos, demostrant la bona sintonia existent entre el personal del Complex. A l'acte hi assistiren en representació de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, la Regidora, Eva del Amo i el Gerent-Tècnic de l'Àrea Municipal d'Esports, Marc Vilabrú. La Regidora, Eva del Amo, destacà "la rellevància de l'existència de diversitat d'iniciatives esportives que es poden trobar a la població i, en particular, aquelles que permeten inserir el sector femení en el saludable hàbit de fer esport, objectiu que, entre d'altres, pretén l'actual Ajuntament de L'Ametlla de Mar".


respostes a "El CEM La Cala mostra a la plaça Nova algunes d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 2 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 670,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 145
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007