Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El coaching aplicat a la docència centrarà l'acte d'inauguració del curs escolar dels centres de primària, secundària i formació professional

07 . Oct, 2015 a les 12:56
per drodriguez a La notícia del dia
1673 reproduccions
L'Escola Sant Jordi, l'Institut Mare de Déu de la Candelera i l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera, els centres dependents del Departament d'Ensenyament, van celebrar dimecres a la tarda l'inici de curs escolar amb un acte on van participar els docents i personal dels tres centres, amb l'assistència les autoritats municipals i d'educació.

És el segon any que es realitza, i està pensat perquè els tres claustres estiguin junts, puguin compartir una jornada formativa i s'enforteixin les relacions entre equips docents. En aquesta ocasió l'organització va anar a càrrec de l'Escola Sant Jordi. Aquest any el tema central va ser el coaching aplicat a la docència, i s'hi va impartir una xerrada sobre training emocional a càrrec de la coach i psicopedagoga Alícia Vallespí. "És un moment que vam trobar oportú per reunir als tres claustres dels tres centres, cosa que gairebé mai podem aconseguir" comentava Fàtima Garcia, directora de l'Escola Sant Jordi.

Aprofitant aquest acte, es va homenatjar els mestres que han treballat i s'han jubilat durant els anys de vida dels tres centres educatius. "L'Ajuntament i els mateixos centres aprofitem aquest acte per fer un més que merescut reconeixement i agraïment als mestres jubilats, que ens han format durant molts anys, en nom de generacions i generacions de caleros", afirma Joan Manel Tello, regidor d'Ensenyament.

L'acte es va dur a terme a la sala d'actes de l' Escola de Capacitació Nauticopesquera.

Comencen les activitats extraescolars de l'Escola

Des d'aquesta setmana s'han posat en marxa les activitats extraescolars de l'Escola Sant Jordi, que es realitzen de 16.30 h a 17.30 h, amb l'objectiu de donar una continuïtat educativa també a la tarda. Les activitats que s'ofereixen són patinatge i voleibol, i compten amb una quarantena d'alumnes inscrits. A més, també es continua realitzant el Suport Escolar Personalitzat, pensat pels alumnes que necessiten reforç acadèmic puntual en les àrees de llengües i de matemàtiques. Aquest suport el realitzen una trentena d'alumnes.


respostes a "El coaching aplicat a la docència centrarà l'ac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007