Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Cem la Cala es mulla per l'esclerosi múltiple

04 . Set, 2012 a les 14:42 | 00:01:33
per gfigueres a La notícia del dia
2000 reproduccions
Per tercer any el Cem la Cala, el Complex Esportiu Municipal, es suma a la campanya solidària d'àmbit català "Mulla't per la lluita i la investigació de l'esclerosi múltiple".  Des del Complex es farà un recompte total dels metres de tots els banyistes i se'ls obsequiarà amb un diploma. "A part de col·laborar amb els metres nedats, també es pot fer un donatiu a través de l'urna que hi ha a la recepció, o comprar algun producte de marxandatge", explica Griselda Gaseni, Responsable d'activitats esportives del Cem.

Aquest accions de participació ciutadana i de recaptació de fons té com objectiu crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació.

A més, el divendres el Cem realitzarà una jornada de portes obertes perquè tothom qui vulgui pugui gaudir de forma gratuïta de les instal·lacions i de les activitats dirigides. I és que a les nou i mitja del matí hi ha previst classe de body combat i aqua-gym. A les tres i mitja de la tarda spinning, una de les activiats estrella del Cem, i a les cinc, aeròbic i fitness infantil. A les sis de la tarda, arriba la relaxació amb el body balance, i a les set  del vespre, torna el spinning i l'aqua-gym.


respostes a "El Cem la Cala es mulla per l'esclerosi múltipl..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007