Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

20 . Mai, 2010 a les 13:21
2420 reproduccions
Obrim el butlletí de dijous 20 de maig amb la informació política local que ens serveix Francesc Callau. Com tots els dijous es tracta d'un extracte del programa Parlem-ne que en aquesta ocasió tenia com a convidats als regidors de CIU, Joan Pere Gómez Comes i Antoni Montagut. Els dos van manifestar sentir-se satisfets pel nou POUM, respectuós amb el Medi Ambient, consensuat i participatiu. I seguim a La Cala per parlar-vos del 25è aniversari de la Penya Barcelonista que es celebra dissabte al camp de futbol amb una triangular entre els infantils del FCB, el Centre d'Esports El Perelló i La Cala. A comarques, hem sabut que el Parlament de Catalunya aprova impulsar la construcció de l'anella viària del Delta de l'Ebre, que la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya condemna l'actitud favorable de l'alcalde d'Ascó a acollir el cementiri nuclear, que la Plataforma en Defensa de l'Ebre convoca una manifestació per demanar el compliment de les directives ambientals i que Tortosa descarta adquirir alguna de les obres de Francesc Gimeno entre d'altres informacions.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 677,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007